Όλες τις γυναίκες τις έχει απασχολήσει -λιγότερο ή περισσότερο- η εικόνα του στήθους τους. Κάποιες θα ήθελαν να ήταν λίγο πιο… ζουμερό, κάποιες να ήταν κάπως πιο στητό και άλλες θα ήθελαν να έχουν μικρότερο στήθος ώστε να αποφύγουν τους πόνους στη μέση ή έστω να μπορούν να αποχωριστούν το σουτιέν τους με μεγαλύτερη ευκολία. Με λίγα λόγια, αν δεν είστε απολύτως ευχαριστημένη με το στήθος σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν είστε η μόνη εκεί έξω.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να νιώσετε καλύτερα με την εμφάνιση του στήθους σας, ακολουθώντας ορισμένες ασκήσεις που στοχεύουν στην περιοχή. Όπως καταλαβαίνετε, δεν πρόκειται να δείτε αποτελέσματα μέσα σε λίγες ημέρες, ωστόσο η γυμναστική μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Πίσω από τον ιστό του στήθους μας βρίσκονται οι τέσσερις θωρακικοί μύες, οι οποίοι μας βοηθούν να παίρνουμε βαθιές ανάσες και να κινούμε τα χέρια μας. Όταν γυμνάζονται επαρκώς, έχουν την τάση να δημιουργούν την αίσθηση ανόρθωσης του στήθους, κάνοντάς το να δείχνει πιο στητό. 

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε 5 ασκήσεις που στοχεύουν στην περιοχή του στήθους. Το workout έχει διάρκεια μόλις 5′ και για την εκτέλεσή του θα χρειαστείτε βαράκια. Αν πάλι δεν έχετε βαράκια, μην απογοητεύεστε: χρησιμοποιήστε μπουκαλάκια με νερό.

Δείτε το workout: