imommy.gr ΑτζένταPost Summer Art Camp στον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi

Post Summer Art Camp στον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi

Post Summer Art Camp στον Πολυχώρο Τέχνης Modus Vivendi | imommy.gr

Tο Post Summer Art Camp έρχεται να μας προσφέρει απλόχερα τι άλλο;! ΧΑΡΑ!

Μπορεί το καλοκαίρι να πλησιάζει προς το τέλος του, όμως για εμάς, το παιχνίδι, η χαρά και η ξεγνοιασιά δεν τελειώνουν ποτέ!

Mετά την ολοκλήρωση του ART SUMMER CAMP 2021, που λατρέψαμε μικροί και μεγάλοι, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για το POST SUMMER ART CAMP, που έρχεται να μας προσφέρει απλόχερα τι άλλο;! ΧΑΡΑ!

Με οδηγό τη φαντασία, τη δημιουργικότητα, τη διάθεση για εξερευνήσεις και με την πολύτιμη βοήθεια των έμπειρων εμψυχωτών-ηθοποιών-παιδαγωγών της θεατρικής ομάδας Μικρός Νότος, τα παιδιά καλούνται να περάσουν 2 εβδομάδες ξεγνοιασιάς με μόνο στόχο τη χαρά!

Δουλεύοντας σε μία ολιγομελή ομάδα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν, να κινηθούν, να γελάσουν, να μάθουν, και παράλληλα να εκφραστούν, να δημιουργήσουν και να επικοινωνήσουν δημιουργώντας νέες φιλίες!

Καλλιτεχνικές δραστηριότητες: θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση ιστοριών, ζωγραφική, κατασκευές, μουσική, τραγούδι, Process Art, Messy & sensory play.

Στον κήπο: ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια, παιχνίδι χαμένου θησαυρού, χορός, κηπουρική.

Άλλες δραστηριότητες: επιτραπέζια, παιχνίδια ανάπτυξης συναισθηματικής νοημοσύνης, μουσικοκινητική.

Για παιδιά 5+ – 9 ετών (που ξεκινούν την Α’ Δημοτικού έως παιδιά που ξεκινούν την Δ’ Δημοτικού)

Ενδεικτικό ημερήσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων

  • 08:00-09:00: Προσέλευση/Ελεύθερο παιχνίδι
  • 09:00-09:30: Κύκλος καλημέρας: Μοιραζόμαστε τα νέα, τις σκέψεις, τις ιδέες μας και οργανώνουμε τη μέρα μας!
  • 09:30-11:00: “Παίζοντας ιστορίες”: Μέσα από θεατρικές τεχνικές και παιχνίδια ζωντανεύουμε ιστορίες και παραμύθια!
  • 11:00 -11:30: Στοπ για ένα μικρό βιολογικό σνακ!
  • 11:30-12:30: Κήπος: Ξεκινώντας με παιχνίδια κρυμμένου θησαυρού ή παραδοσιακά παιχνίδια της αυλής, αθλοπαιδιές και κηπουρική έχουμε κάθε μέρα πολλούς λόγους για να περνάμε χρόνο στον κήπο!
  • 12:30-13:00: Χαλάρωση: Μετά από τόσα παιχνίδια και “ταξίδια” ας ξεκουραστούμε συνδυάζοντας μουσική και σωματικές ασκήσεις!
  • 13:00-13:45: Μεσημεριανό
  • 13:45-15:00: Παζλ, μονόπολη, uno…και τόσα ακόμα επιτραπέζια παιχνίδια! Τι να παίξω σήμερα;
  • 15:00-16:00: Ξυλομπογιές, χαρτόνια, ψαλίδια, υφάσματα και άλλα τόσα υλικά!!Τι θα κατασκευάσω σήμερα;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΓΟΜΕΛΕΣ. Η κράτηση θέσης στο POST SUMMER ART CAMP, θεωρείται έγκυρη μόνο μετά την κατάθεση των χρημάτων και τη γραπτή επιβεβαίωση μέσω email από τη γραμματεία.

Σημαντικές πληροφορίες

– Η παράδοση και η παραλαβή των παιδιών πραγματοποιείται στην εξωτερική πόρτα του κτιρίου τηρώντας τα μέτρα προστασίας και κατά την έξοδο οι γονείς/κηδεμόνες φέρουν την αποκλειστική ευθύνη για την επίβλεψη των παιδιών τους.

– Σε περίπτωση που οι γονείς/κηδεμόνες επιθυμούν να παραλάβει το παιδί τους κάποιο τρίτο πρόσωπο (εκτός των ιδίων), το πρόσωπο αυτό θα πρέπει να φέρει μαζί του έγγραφη εξουσιοδότησή.

– Σε περίπτωση ασθένειας ή αδιαθεσίας παρακαλούμε πολύ να παραμείνουν τα παιδιά στο σπίτι.

– Παρακαλούνται θερμά, οι γονείς/κηδεμόνες να φέρνουν τα παιδιά στην ακριβή ώρα έναρξης του προγράμματος και να τα παραλαμβάνουν αμέσως μετά το τέλος αυτού.

– Κατά την παραμονή τους στο camp, τα παιδιά να προσέρχονται με άνετα ρούχα γυμναστικής. Προτείνουμε να έχουν μαζί τους σακίδιο που να περιέχει επιπλέον ρούχα, ένα ζευγάρι παπούτσια, το προσωπικό τους παγουρίνο καθώς και καπέλο και αντηλιακό για την προστασία τους από τον ήλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πήτερ Παν και Τίνκερ Μπελ στη Χώρα του Ποτέ Μια μαγευτική περιπέτεια με θέμα την κλιματική αλλαγή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ