Κανένα σπίτι δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς κάποια τέχνη στους τοίχους. Είτε επιλέγετε ένα statement κομμάτι, όπως η ζωγραφιά του παιδιού, είτε τις οικογενειακές σας φωτογραφίες, θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι το έργο τέχνης σας είναι κρεμασμένο με ασφάλεια, έργο εύκολο αρκεί να το κάνετε σωστά.

Τι θα χρειαστείτε

– Πλαίσια ή κάδρα.

-Πιαστράκια.

-Σύρμα.

-Σφυρί.

-Καρφί.

-Μεζούρα.

-Μολύβι.

Πώς θα κρεμάσετε τα κάδρα σας

Εφαρμόστε το πιαστράκι της επιλογής σας στο κάδρο ή το πλαίσιο που θέλετε να περάσετε.  Περάστε το σύρμα σας μέσα από τα γατζάκια και εφαρμόστε το προσεκτικά ώστε το έργο σας να μην γέρνει από την μία ή την άλλη πλευρά όταν πάτε να το κρεμάσετε.

Εάν θέλετε να κρεμάσετε πολλά έργα, ίσως να θέλετε να «προβάρετε» την θέση τους, κολλώντας μερικά αποκόμματα εφημερίδων στο σχήμα τους. Διαφορετικά, μπορείτε να κρατήσετε το έργο τέχνης στον τοίχο και κοιτώντας το να προσδιορίσετε που θέλετε να πάει, σημειώνοντας την κορυφή του πλαισίου με ένα μολύβι.

Εάν θέλετε το κομμάτι να είναι κεντραρισμένο πάνω σε ένα έπιπλο ή σε έναν τοίχο, μετρήστε το πλάτος του χώρου στο οποίο θα επικεντρωθεί και κάντε ένα σημάδι στα μισά.

Για να βρείτε το σωστό μέρος για το καρφί μετρήστε την απόσταση από την κορυφή του πλαισίου έως το κάτω μέρος του. Στην συνέχεια, προσεκτικά τοποθετήστε το καρφί στο πάνω μέρος του τοίχου χρησιμοποιώντας το σφυρί, στην θέση του κάδρου (εκεί που σημειώσατε με μολύβι).

Όταν κρεμάσετε το κάδρο σας στο καρφί θα πρέπει να είναι τέλεια τοποθετημένο.