Σήμα κατατεθέν της Τζίτζι Χαντίντ είναι τα λαμπερά ξανθά μαλλιά της. Από τότε που μπήκε δυναμικά στον χώρο του μόντελινγκ τα μαλλιά της έχουν μείνει λίγο πολύ τα ίδια: μακριά, μεταξένια και σε χρυσές αποχρώσεις. Μάλιστα, τα μαλλιά της δείχνουν το ίδιο υπέροχα είτε συμμετέχει σε κάποιο μεγάλο fashion show είτε κάνει βόλτες με φόρμα στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

 

Πώς καταφέρνει λοιπόν να διατηρεί τα μαλλιά της τόσο υγιή παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα;

 

Όπως έχει αποκαλύψει το 24χρονο μοντέλο, επιλέγει την ίδια μέθοδο θεραπείας που επιλέγουν όλες σχεδόν οι διάσημες όταν θέλουν να προσφέρουν έξτρα ενυδάτωση στην τρίχα τους: το λάδι καρύδας.

Καμία έκπληξη ως εδώ, αφού το λάδι καρύδας πρωταγωνιστεί στη ρουτίνα περιποίησης αμέτρητων γυναικών σε όλον τον κόσμο.

Ωστόσο, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον ο τρόπος που το χρησιμοποιεί η Τζίτζι Χαντίντ.

Αντί, λοιπόν, να το εφαρμόζει στα μαλλιά της και να το ξεπλένει μετά από μία ώρα, η Τζίτζι το αφήνει να δράσει έως και 3… ημέρες!

«Δεν επιτρέπεται να κάνω τίποτα στα μαλλιά μου, αφού ο στόχος μου είναι να τα κρατήσω υγιή. Όταν δεν έχω δουλειά, τους απλώνω λάδι καρύδας, τα πιάνω κότσο και δεν τα λούζω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε τα μαλλιά σας κότσο για 3 ημέρες ώστε να εισχωρήσει το λάδι καρύδας», έχει δηλώσει το μοντέλο.

Όσον αφορά στο λούσιμο, η Τζίτζι Χαντίντ, μας συμβουλεύει να απλώσουμε πρώτα το σαμπουάν και μετά να βρέξουμε τα μαλλιά μας, γιατί διαφορετικά δε θα απομακρυνθεί η λιπαρότητα.