Καιρός – Έρχονται βροχές – «Πέφτει» η θερμοκρασία

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και το βράδυ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.
22 Σεπτεμβρίου 2021 | 10:28

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία στις υπόλοιπες ανατολικές περιοχές, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στα βόρεια και το βράδυ στα ανατολικά ηπειρωτικά, στην Εύβοια και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο, αναμένονται σήμερα Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν σχεδόν μέτριοι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο και το βράδυ ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Πιο αναλυτικά, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα κυρίως ανατολικά τμήματα, τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες σε Ανατολική και Κεντρική Μακεδονία, Βορειοδυτικό Αιγαίο και τις βραδινές ώρες σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά και Ανατολική Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 10 έως 24 βαθμούς), 19 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου), 20 έως 28 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 18 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 31 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση το βράδυ στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες και τοπικές βροχές μετά το απόγευμα περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, όπου τις βραδινές ώρες θα στραφούν σε βορειοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς, όπου από το βράδυ θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Ο 7χρονος από τη Βέροια δίνει μάχη για τη ζωή του: Πώς έγινε το ατύχημα στο πάρκο; 21 Μαρτίου 2026, 13:41
Βρέθηκε η ανήλικη Θεοδώρα που αγνοούταν για 111 ημέρες 21 Μαρτίου 2026, 09:39
Θέμα ημερών οι αποφάσεις για την απαγόρευση της πρόσβασης στα social media για ανηλίκους 20 Μαρτίου 2026, 11:03
Απαγόρευση καπνού και αλκοόλ σε ανηλίκους: 3 εφαρμογές για την προστασία των παιδιών 19 Μαρτίου 2026, 09:46
Κρήτη: Σοκάρει το κατηγορητήριο για τον θάνατο του μικρού Άγγελου 18 Μαρτίου 2026, 11:56
Παιδική θνησιμότητα: 9 παιδιά πεθαίνουν κάθε λεπτό 18 Μαρτίου 2026, 10:54
Επίδομα μητρότητας: Οι σημαντικότερες αλλαγές 18 Μαρτίου 2026, 10:44
Καιρός: Ραγδαία αλλαγή με βροχές και καταιγίδες 18 Μαρτίου 2026, 09:38
Μπεν Νίνταμ: Εξελίξεις στην εξαφάνιση – Άνδρας ισχυρίζεται ότι είναι το χαμένο παιδί 17 Μαρτίου 2026, 10:01
Παιδική παχυσαρκία υπό το πρίσμα του γονεϊκού στρες 16 Μαρτίου 2026, 17:51
Ηράκλειο: Πρώτες πληροφορίες για τον θάνατο του βρέφους που βρέθηκε στην κούνια 15 Μαρτίου 2026, 11:54
Τι συμβαίνει με την πικροδάφνη στις αυλές των σχολείων; 15 Μαρτίου 2026, 11:50
Καιρός: Παραμένει ανοιξιάτικος – Πού θα σημειωθούν βροχές 15 Μαρτίου 2026, 09:19
Η ιλαρά εξακολουθεί να απειλεί – Σύσταση εμβολιασμού από τον ΕΟΔΥ 14 Μαρτίου 2026, 14:53
Καιρός: Ανοιξιάτικος το Σάββατο – Έρχονται καταιγίδες από τις αρχές της εβδομάδας 14 Μαρτίου 2026, 09:15
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version