Ο Άκης Πετρετζίκης και η Δήμητρα Παπαμιχαήλ ενώθηκαν τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, με τα ιερά δεσμά του γάμου και παράλληλα βάφτισαν το μωρό τους.

Αν και ο 37χρονος είχε κρατήσει κρυφό το χαρμόσυνο γεγονός, τελικά ανέβασε στιγμιότυπα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το μυστήριο ήταν να τελεστεί το πρωί στις 11.30 στο Κορωπί, ώστοσο τελικά έγινε στη Θεσσαλονίκη παρουσία φίλων και συγγενών.

Ο Άκης και η αγαπημένη του έδωσαν στον γιο τους το όνομα Αχιλλέας, καθώς ήθελαν να έχει τα ίδια αρχικά με τον μπαμπά του, δηλαδή Α.Π.

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε στα social media πανευτυχής,

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Yes I Do (@yesidogr)

 

Σήμερα, σε νέα ανάρτησή του έγραψε: «7/9/2021. Η μέρα του γάμου μας με την Κωνσταντίνα και η βάφτιση του Αχιλλεάκου μας! Δεν πίστευα ποτέ πως θα νιώσω τόση ευτυχία! Το πώς περάσαμε δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια αλλά νομίζω πως μπορείτε να το καταλάβετε από τις φωτογραφίες! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές! ❤️».

 

Η ανάρτηση του γαμπρού