Την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021, η Mustela® πρωταγωνίστησε στα «Mother & Baby Awards 2021», αποσπώντας συνολικά 12 βραβεία, με σημαντικότερα το «Brand of the Year» για τη Mustela® αλλά και το «Company of the year» για την ISOPLUS, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Mustela® στον κλάδο των προϊόντων φροντίδας του μωρού, του παιδιού αλλά και της μέλλουσας και νέας μαμάς.

Σε μια ξεχωριστή βραδιά όπου η αγάπη για την μητέρα και το μωρό της είχε την τιμητική της, οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του mother & baby care industry διακρίθηκαν για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων και υπηρεσιών τους. Tα «Mother & Baby Awards 2021», που διοργανώθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα από τη BOUSSIAS, ανέδειξαν και επιβράβευσαν καινοτόμες πρακτικές όσον αφορά το παιχνίδι, τη διατροφή, τη μετακίνηση, τον εξοπλισμό δωματίου, τη φροντίδα, την ασφάλιση, την περίθαλψη, τη φύλαξη και το ρουχισμό του μωρού, αλλά επίσης και την φροντίδα της νέας μητέρας.

Η Mustela® αναδείχθηκε «Brand of the Year», ενώ απέσπασε συνολικά 12 διαφορετικά βραβεία, ανάμεσα στα οποία και το «Company of the Year» για την ISOPLUS καθώς και την PLATINUM διάκριση για την πιστοποίηση B-Corp!

Πιο αναλυτικά, η Mustela® στα «Mother & Baby Awards 2021» έλαβε:

  • Τη διάκριση «Brand of the Year» ως το Brand που είχε κορυφαία επίδοση συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από το σύνολο των βραβείων που κέρδισε, απ’ όλες τις υποψηφιότητες. 
  • Τη διάκριση «Company of the Year» για την ISOPLUS ως η εταιρία που συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από το σύνολο των βραβείων που κατέκτησε, απ’ όλες τις υποψηφιότητες. 
  • Το βραβείο «PLATINUM» για την πιστοποίηση B Corp, συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία από το σύνολο των υποψηφιοτήτων. 
  • Το βραβείο «GOLD» για την πιστοποίηση B Corp στην κατηγορία «Green Baby Company» 
  • Το βραβείο «GOLD» για την εξειδικευμένη σειρά προϊόντων για το Ατοπικό Δέρμα στην κατηγορία «Health Care Brand» 
  • Το βραβείο «GOLD» για το δωρεάν πρόγραμμα εκπαίδευσης μητρότητας σε συνεργασία με το all4baby στην κατηγορία «Baby Education Service» 
  • Το βραβείο «GOLD» για την υπηρεσία υποστήριξης των νέων και μελλουσών μητέρων σε συνεργασία με την ΑμΚΕ «ΦΑΙΝΑΡΕΤΗ» στην κατηγορία «Company with Social Responsibility Actions» 
  • Το βραβείο «GOLD» για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού μαλλιών Mustela® για κάθε ανάγκη στην κατηγορία «Best Shampoo» 
  • Το βραβείο «GOLD» για την Κρέμα Αλλαγής Πάνας Mustela® VBC 1>2>3 στην κατηγορία «Best Baby Care Cream» 
  • Το βραβείο «GOLD» για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για τη μητέρα Mustela® Maternity στην κατηγορία «Maternity Product» 
  • Το βραβείο «SILVER» για την ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μπάνιου Mustela® για κάθε τύπο δέρματος στην κατηγορία «Best Baby Bath» 
  • Το βραβείο «SILVER» για τα Μωρομάντηλα Καθαρισμού Mustela® με Βιολογικό Αβοκάντο στην κατηγορία «Best Baby Bath» 

 

Οι παραπάνω διακρίσεις σε ένα θεσμό όπως είναι τα Mother & Baby Awards αποτελούν ιδιαίτερη τιμή για τη Mustela®, καθώς επιβεβαιώνουν την ισχυρή της θέση στον κλάδο. Ταυτόχρονα, ενισχύουν τη δέσμευσή της να συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους γονείς, διευκολύνοντας την καθημερινότητα τους και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των μωρών και των παιδιών, καλύπτοντας κάθε ανάγκη του ευαίσθητου δέρματός τους, όπως επίσης και της μέλλουσας και νέας μαμάς σε κάθε στάδιο της μητρότητας.

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.

Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο οίκο συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR® , καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®. Πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.