Κατερίνα Καινούργιου – «Νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η εμμονή»

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.
13 Οκτωβρίου 2021 | 07:00

Με αφορμή την ανάρτηση – ξέσπασμα της Super Κικής στα social media για τους δημοσιογράφους που όπως ισχυρίζεται παραποίησε τα λεγόμενα της, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια  αποκάλυψη για πρώτη φορά στον αέρα του «Super Κατερίνα».

«Επειδή έχω παρακολουθήσει κάποιες συνεντεύξεις της, είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει δύσκολα. Πονεμένο πλάσμα. Όταν ένας άνθρωπος έχει περάσει τόσο δύσκολα, εγώ για κάποιον λόγο τον δικαιολογώ σε κάποιες αντιδράσεις. Εσύ βρε Κική μου που έχεις περάσει δύσκολα, γιατί μας μειώνεις; Και η Κική για ένα κομμάτι ψωμί δουλεύει για ένα μεροκάματο» ανέφερε αρχικά για την Super Κική.

«Ειδικά εμείς εδώ δεν έχουμε καμία εμμονή, απλά σχολιάσαμε αυτό το οποίο τοποθετήθηκες. Κική μου δεν έχεις αντιληφθεί τι σημαίνει δημοσιογραφική εμμονή. Κάποιος να σε χτυπάει ανελέητα. Εγώ παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα, το βιώνω συνέχεια. Εμμονή σε άρρωστο βαθμό από συγκεκριμένο άνθρωπο, δημοσιογράφο. Βασικά δεν είναι δημοσιογράφος, δεν υπογράφει καν τα άρθρα του, μόνο με ένα ψευδώνυμο.

Έχω φτάσει να συζητάω με την οικογένειά μου και να πιστεύω με αυτά που γράφει, τις κακίες, τα τέρατα, τα ανήθικα και εμετικά αυτά σχόλια, ότι θα έρθει κάτω από το σπίτι μου και θα μου κάνει κακό. Λέω στον μπαμπά μου να δούμε τι θα κάνουμε γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο άρρωστος μαζί μου που θα βλάψει τη σωματική μου ακεραιότητα. Του έχω κάνει εξώδικο, αγωγή και συνεχίζει και με βρίζει και μένα και το προϊόν μου με τον χειρότερο τρόπο, σε τέτοιο σημείο που μπορεί να με πειράξει και σωματικά.

Έχω φτάσει σε σημείο να αναγκάζομαι να μη φεύγω μόνη από το σπίτι, γιατί νιώθω ότι θα μου κάνει ζημιά και κακό. Είναι τέτοια η εμμονή».

Πρόσφατα Άρθρα
Αυτή είναι η ενοχλητική συνήθεια του Ντέιβιντ που δεν αντέχει η Βικτόρια 18 Δεκεμβρίου 2025, 10:55
Μαντόνα-Γκάι Ρίτσι: Κοινή φωτογραφία για χάρη του γιου τους 17 Δεκεμβρίου 2025, 12:36
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Μετά τον γιο της «ο κόσμος δεν είναι πια ο ίδιος» 16 Δεκεμβρίου 2025, 13:03
Mπαμπάς για δεύτερη φορά o Θανάσης Τσαλταμπάσης- H συγκινητική ανάρτηση 16 Δεκεμβρίου 2025, 09:17
Αλμπέρτο Εσκενάζυ: Ποιος ήταν ο Λουκής από «Το Φως Του Αυγερινού» 15 Δεκεμβρίου 2025, 21:11
Κέιτ Γουίνσλετ: Τι την κάνει αχτύπητο δίδυμο με τον γιο της; 14 Δεκεμβρίου 2025, 16:56
Κέιτ Μίντλετον: Το συγκινητικό της μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2025, 14:42
Ίθαν Χοκ: Μετανιώνει για τα δύσκολα χρόνια της κόρης του 13 Δεκεμβρίου 2025, 17:57
Έλενα Παπαρίζου: Δείτε την ανάρτησή της για την υγεία της 13 Δεκεμβρίου 2025, 16:00
Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: Οι αξίες της οικογένειάς τους 13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Λούσι Λιου: Ο 10χρονος Ρόκγουελ δεν καταλαβαίνει πόσο κουλ είναι η μαμά του 8 Δεκεμβρίου 2025, 18:29
Σερ: Τρίτος γάμος στα 80α γενέθλιά της – Οι άλλοι σύζυγοι 8 Δεκεμβρίου 2025, 09:18
Μάιλι Σάιρους: Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων ήταν «προσφορά Black Friday»; 7 Δεκεμβρίου 2025, 09:26
Η Κέιτ Γουίνσλετ στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της 6 Δεκεμβρίου 2025, 12:35
Ο Τζακ Νίκολσον σε σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:47
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version