Τυρί σαγανάκι

Το πολυαγαπημένο σαγανάκι σε μόλις τέσσερα βήματα.
19 Οκτωβρίου 2021 | 07:00

Υλικά:

1 τετράγωνο χοντρό κομμάτι τυρί φέτα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ελαιόλαδο
Λεμόνι για το σβήσιμο

Διαδικασία:

1. Ζεστάνετε το λάδι στο τηγάνι.
2. Βρέξτε το τυρί με νερό και έπειτα αλευρώστε το.
3. Τηγανίστε το και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.
4. Σβήστε το με λεμόνι.

Πρόσφατα Άρθρα
Φαλάφελ με καρότο και κόλιανδρο 19 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο στη σχάρα με πέστο 18 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Αλμυρό κέικ ρεβιθιού 17 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Στρογγάνοφ με μανιτάρια 16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σαλάτα με ρεβίθια και τόνο 15 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κέικ με κλημεντίνες και αμύγδαλα 14 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μπισκότα παρμεζάνας 13 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σπανακοπιτάκια 12 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Τσιγαριστά χόρτα με λαβράκι 10 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Κοτόπουλο με λάχανο, πράσο και ντομάτα 9 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Γλυκό βρώμης με σάλτσα καραμέλα 8 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Μακαρονάδα με σέσκουλα 7 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Ζυμαρικά με σολομό και μπρόκολο 6 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Παντζαροσαλάτα με μήλο 5 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version