Η Γερμανική εταιρεία CYBEX, γνωστή παγκοσμίως για τα πρωτοποριακά καθίσματα  αυτοκινήτου και καρότσια που κατασκευάζει και ηγέτιδα στην ασφαλή μετακίνηση των παιδιών στο αυτοκίνητο – καινοτομεί για μια ακόμη φορά, παρουσιάζοντας το νέο κάθισμα  αυτοκινήτου Anoris T i-Size.

Το Anoris, θέτει νέα πρότυπα ασφαλείας στην κατηγορία των παδικών καθισμάτων. Χάρη στην τεχνολογία του ενσωματωμένου αερόσακου που διαθέτει, το κάθισμα αυτό με φορά προς τα εμπρός, προσφέρει περίπου 50%* περισσότερη προστασία από τα συμβατικά καθίσματα με φορά προς τα εμπρός. Επιπλέον, σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα που κοιτούν προς τα πίσω, το Anoris έχει καλύτερη συνολική απόδοση όσον αφορά την ενεργητική και παθητική προστασία, επιβεβαιώνοντας ότι προσφέρει μέγιστη ασφάλεια χωρίς συμβιβασμούς. Το Anoris τοποθετείται με φορά προς τα εμπρός και έτσι το παιδί απολαμβάνει καλύτερα την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τον γονέα που οδηγεί. Είναι ιδιαίτερα απλό στην τοποθέτηση και παρέχει περισσότερη άνεση, εύκολη είσοδο του παιδιού στο κάθισμα και περισσότερο χώρο για να κινούνται ελεύθερα τα πόδια του.

Το 2012, η CYBEX έφερε την επανάσταση στην αγορά με το πολυβραβευμένο κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα πίσω, Sirona. Ο μοναδικός μηχανισμός περιστροφής του Sirona για εύκολη επιβίβαση και οι άριστες βαθμολογίες στα τεστ ασφαλείας, το καθιέρωσαν τότε σαν το νέο πρότυπο στην αγορά παιδικών καθισμάτων. Εννέα χρόνια μετά, η CYBEX πρωτοπορεί για άλλη μια φορά με το λανσάρισμα του Anoris T i-Size.

“Το ερώτημα δεν ήταν αν, αλλά πότε” λέει ο Martin Pos, ιδρυτής της CYBEX. «Για δεκαετίες, οι αερόσακοι αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό ασφαλείας για τα οχήματα, προστατεύοντας τους ενήλικες από σοβαρούς τραυματισμούς σε περίπτωση ατυχήματος. Από τότε που ιδρύθηκε η CYBEX το 2005, είχαμε ένα όραμα για ένα κάθισμα αυτοκινήτου που θα έκανε αυτή την τεχνολογία προσβάσιμη και στα παιδιά. Χάρη στη σκληρή δουλειά της ομάδας Έρευνας και Ανάπτυξης τα τελευταία 16 χρόνια, αλλα και στις νέες τεχνολογίες, με μεγάλη υπερηφάνεια παρουσιάζουμε σήμερα το Anoris T i-Size.”

Μέγιστη Ασφάλεια σε χιλιοστά του δευτερολέπτου με την πρωτοποριακή Τεχνολογία Αερόσακου της CYBEX

H επόμενη γενιά παιδικών καθισμάτων ξεκινά τώρα. Σε ένα συμβατικό κάθισμα αυτοκινήτου με φορά προς τα εμπρός, ένα παιδί ασφαλίζεται με τις ζώνες έτσι ώστε σε μια μετωπική σύγκρουση το κεφάλι του να ωθείται προς τα εμπρός. Στο Anoris T i-Size, ο αερόσακος που είναι ενσωματωμένος στην ασπίδα πρόσκρουσης του καθίσματος προστατεύει τόσο το εύθραυστο κεφάλι του παιδιού όσο και το λαιμό του. Ο αερόσακος ενεργοποιείται σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, ανοίγοντας για να απλωθεί σε σχήμα C μπροστά στο παιδί.

Ο αερόσακος που καλύπτει όλο το σώμα του παιδιού, παρέχει περίπου 50%* περισσότερη προστασία σε περίπτωση μετωπικής σύγκρουσης από τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με ζώνες ασφαλείας και φορά προς τα εμπρός. Ακόμα και σε σύγκριση με τα συμβατικά παιδικά καθίσματα με φορά προς τα πίσω, το Anoris επικυρώνει την ασφάλειά του χωρίς συμβιβασμούς– με καλύτερη συνολική απόδοση αναφορικά με την ενεργητική και παθητική ασφάλεια.


More is More!
Κάθισμα με Φορά προς τα Εμπρός, Αυξημένη Παθητική Ασφάλεια, Περισσότερος Χώρος για τα πόδια του παιδιού και Ανεμπόδιστη Επικοινωνία με τον γονέα

Γνωρίζουμε ότι το να γυρνάτε το κεφάλι σας, για να ελέγχετε το παιδί στο πίσω κάθισμα, ενώ οδηγείτε, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ως κάθισμα με φορά προς τα εμπρός, το Anoris T i-Size επιτρέπει στους γονείς να αλληλεπιδρούν εύκολα με τα παιδιά τους, κοιτώντας τα από τον καθρέφτη του οδηγού. Mεγαλώνει μαζί με το παιδί, προσφέροντας Άνεση και Ευκολία Tο Anoris T i-Size κάνει τις μεγάλες διαδρομές με το αυτοκίνητο ακόμα πιο άνετες, προσφέροντας αρκετό χώρο για τα πόδια του παιδιού έως και έξι ετών (δύο χρόνια περισσότερο από ό,τι επιτρέπουν τα συμβατικά παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου). Στα πολύωρα ταξίδια, τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να κουνάνε τα πόδια τους χωρίς να αισθάνονται περιορισμένα με οποιονδήποτε τρόπο.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Αnoris– που αναπτύχθηκε σύμφωνα με τον κανονισμό UN R129/03 – είναι κατάλληλο για παιδιά ύψους από 76 εκατοστά. Ωστόσο, προσαρμόζεται εύκολα καθώς το παιδί μεγαλώνει μέχρι την ηλικία των έξι ετών ή 115 εκατοστά ύψος και μέγιστο βάρος τα 21 κιλά. Οι γονείς μπορούν να προσαρμόσουν το κάθισμα σε τρεις άνετες θέσεις, έτσι ώστε τα παιδιά να κοιμούνται εύκολα κατά τη διάρκεια των ταξιδιών.

Το Anoris T i-Size θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα απο τα τέλη Νοεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CYBEX Anoris T i-Size, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα μας: https://cybex-online.com/el-gr/anoris-t-isiz