Υλικά
1 κιλό μήλα
400 γρ. ζάχαρη
1 ξυλάκι κανέλας
¼ κουταλάκι μοσχοκάρυδο
Χυμό από ½ λεμόνι

Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τα μήλα, τα περνάτε από χυμό λεμονιού για να μη μαυρίσουν και τα τρίβετε στον χοντρό τρίφτη.
2. Τοποθετείτε μια μεγάλη κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά, αδειάζετε μέσα τα μήλα, τη ζάχαρη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τον χυμό λεμονιού.
3. Σιγοβράζετε τη μαρμελάδα για περίπου 30 λεπτά μέχρι να δέσει.
4. Μόλις κρυώσει τη βάζετε σε γυάλινο αποστειρωμένο δοχείο.