Μην περιορίζετε το πνεύμα των γιορτών μόνο στο σαλόνι του σπιτιού σας. Τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιαστούν όταν μπορείτε να μεταδώσετε την αγάπη σε απροσδόκητα μέρη όπως το παιδικό υπνοδωμάτιο. Μερικές από τις καλύτερες συμβουλές για να τα καταφέρετε, περιλαμβάνουν:

Ξεκινήστε με την πόρτα του δωματίου

Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένα παιδί πριν πάει στην κρεβατοκάμαρά του, οπότε γιατί να μην προσθέσετε λίγη λάμψη; Κολλήστε χαρτί περιτυλίγματος στο μπροστινό μέρος της πόρτας του παιδικού σας υπνοδωματίου για να μοιάζει με μεγάλο δώρο. Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο χαρτί περιτυλίγματος του παιδιού σας.

Μπορείτε επίσης να σχηματίσετε φιογκάκια και να τα κολλήσετε στην επιφάνεια της πόρτας.

Ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση

Είκοσι τέσσερις μέρες γεμάτες προσμονή φαίνονται σαν μια αιωνιότητα για το παιδί σας. Βοηθήστε τους να μετρήσουν αντίστροφα δημιουργώντας ένα εορταστικό ημερολόγιο μαζί με το παιδί. Μπορείτε να αγοράσετε και να αριθμήσετε μικρές υφασμάτινες τσάντες, να τις γεμίσετε με μικρά παιχνίδια ή καλούδια και να τις κρεμάσετε στο δωμάτιο του παιδιού σας.

Ή τυλίξτε, αριθμήστε και γεμίστε ένα σωρό μικρά κουτιά και αφήστε το μικρό σας να ανοίγει ένα κάθε μέρα.

Δεν λείπει η γιρλάντα από το δωμάτιο

Οι γιρλάντες των γιορτών προσθέτουν μια εορταστική πινελιά όπου κι αν κρεμαστούν και αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας γιορτινά διακοσμητικά. Μπορούν επίσης να επαναχρησιμοποιηθούν για άλλες ειδικές περιστάσεις όλο το χρόνο.

Γίνετε δημιουργικοί σχετικά με το πού τις κρεμάτε. Κρεμάστε απαλές, αδιάσπαστες γιρλάντες πάνω από το κρεβάτι του παιδιού, στα ράφια του ή ακόμα και σε ένα από τα αγαπημένα του παιχνίδια ή τα μεγάλα λούτρινα ζωάκια.

Φυσικά ένα μίνι δέντρο

Ναι, έχετε το μεγάλο στο σαλόνι, αλλά τι θα λέγατε να δημιουργήσετε μια μικρότερη έκδοση για τα μικρά; Αφήστε τα παιδιά να το τοποθετήσουν σε όποιο μέρος θα μπορούν να το βλέπουν καλύτερη και να το στολίσουν με την βοήθεια και την καθοδήγησή σας.