Είναι νόμος. Ο χειμώνας είναι η καλύτερη εποχή για να απολαύσουμε χαλαρές στιγμές με την οικογένειά μας. Οι μέρες μικραίνουν, οι θερμοκρασίες πέφτουν και, γενικώς, τα πάντα μας προκαλούν για αγκαλιές και ατέλειωτο χουχούλιασμα. Από την πλευρά μας, όχι απλώς θα υποκύψουμε, αλλά θα δημιουργήσουμε και τις συνθήκες που θα μας κάνουν να μην θέλουμε να «ξεκολλήσουμε» από το σπίτι. Άλλωστε, αρκούν μερικές μικρές μετατροπές για να το μεταμορφώσουμε στην πιο cozy φωλιά για μικρούς και μεγάλους.

1. Dorian, Ριχτάρι πολυθρόνας διακοσμητικό 100% σενίλ με κρόσια 280 gr/m2, 130×160, 31€. Iverson, Μαξιλάρι διακοσμητικό 600 gr/m2 rabbit fur, 50×50, 18€. Gerli, Πουφ 50Dx30, 39€. Μαξιλάρι διακοσμητικό 38D, 14€.
2. Tanger, Ριχτάρι πολυθρόνας, 180×180, 57€. Ριχτάρι διθέσιου, 180×250, 75€. Ριχτάρι τριθέσιου, 180×300, 89€. Μαξιλάρι διακοσμητικό, 40×55, 19,50€.
3. Pomegranate, Αρωματικό κερί, 160gr, 11,50€.
4. Trevis, Kαλάθι από 100% θαλάσσιο φύκι, 35D x 28, 32€ και καλάθι, 25D x 14, 15€. Zeraldo, Χαλι από 100% γιούτα, 140×200, 110€. Maya, Ταπέτο 95% βαμβάκι-5% γιούτα, 70×140, 22,50€
5. Cameron, Ριχτάρι πολυθρόνας, 130×180, 16€. Ριχτάρι διθέσιου, 180×250, 29€. Ριχτάρι τριθέσιου, 180×300, 35€.
6. Silo, Καλάθι, 34D x 32, 34€. Καλάθι, 28D x 32, 28€. Καλάθι, 22D x 24, 19€. Mystery,
Πιάτο τοίχου, 46D x 9, 29€. Πιάτο τοίχου, 36D x 7, 22€. Δίσκος, 35D x 5, 29€. Splitter,
Χαλι 140×200, 87€. – 170X240, 125€ Iverson, Μαξιλάρι διακοσμητικό 600 gr/m2 rabbit fur, 50×50, 18€.
Όλα είναι της νέας συλλογής NEF-NEF Homeware A|W 2021-22, www.nef-nef.gr

Αν θέλετε τη γνώμη μας, ο ευκολότερος τρόπος να κάνουμε τον χώρο μας αγνώριστο, είναι επενδύοντας σε λευκά είδη, χαλιά και διακοσμητικά. Έτσι, με περιορισμένο κόστος, μπορούμε να προσθέσουμε πινελιές πλούσιου χρώματος, απολαυστικών υφών και εντυπωσιακού design που θα μας κάνουν να χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο τις ώρες στο σπίτι. Εμείς βρήκαμε ό,τι ψάχναμε στα NEF-NEF – και σας παρουσιάζουμε μερικές από τις αγαπημένες μας ιδέες.

Υλικά που μας ζεσταίνουν

Υφές, υφές, υφές. Βασικός κανόνας της διακόσμησης που συχνά τον ξεχνάμε, η προσθήκη ξεχωριστών υλικών πάντα αναβαθμίζει την αίσθηση που μας αφήνει ο χώρος μας. Και στη διάρκεια του χειμώνα, τίποτα δεν λέει «άνεση» και «πολυτέλεια» όπως η γούνα, τα υφάσματα sherpa και το ποιοτικό fleece που μοιάζει και στην όψη και στην αφή με βελούδο.

Ο κανόνας ισχύει τόσο για το σαλόνι όσο και για το υπνοδωμάτιο. Γούνινα ριχτάρια, αφράτα, χουχουλιάρικα παπλώματα και μαξιλάρια από απρόσμενα υλικά κάνουν τη διαφορά και μας προκαλούν να χαζέψουμε τη βροχή με μια ζεστή σοκολάτα.

Βρίσκουμε το χρώμα μας

Βαρύτιμα μπορντώ, βασιλικά πετρόλ, πλούσια μωβ ματζέντα και χρυσαφένια κίτρινα διώχνουν το μίνιμαλ μακριά – και φέρνουν τη θαλπωρή κοντά. Οι επιβλητικές αποχρώσεις έχουν επιστρέψει στη μόδα και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για αυτό, αφού δίνουν στην καθημερινότητά μας έναν αέρα πολυτέλειας που είναι πάντα ευχάριστος. Φέτος λέμε να μας κακομάθουμε.

Δωμάτιο ονείρων

Όλοι οι χώροι του σπιτιού μας είναι σημαντικοί, όμως υπάρχει κι ένα δωμάτιο που πρέπει πάντα να έχει προτεραιότητα. Ο λόγος, φυσικά, για το δωμάτιο των παιδιών μας που ειδικά τον χειμώνα χρειάζονται έναν χώρο που να τα εκφράζει. Τώρα που θα είναι μακριά από τις παιδικές χαρές, τα απαλά κουβερτάκια και τα υπέροχα λευκά είδη με ζωάκια, χαριτωμένα τερατάκια, πριγκίπισσες, δράκους και ιππότες που βρίσκουμε στον ανανεωμένο κατάλογο της NEF-NEF θα κάνουν τη φαντασία τους να καλπάσει. Αφράτα γούνινα μαξιλάρια, μαλακές κουβέρτες sherpa και χαλιά και διακοσμητικά με χαριτωμένα ζωάκια, ζωντανεύουν το δωμάτιό τους και τα βοηθούν να αγαπήσουν τον χρόνο που περνούν στο σπίτι.

Τα έξω μέσα

Φυσικά, δεν είναι μόνο τα παιδιά που πότε-πότε νοσταλγούν τις αυξημένες βόλτες που κάνουμε όταν ο καιρός είναι ζεστός. Για αυτό και τα τελευταία χρόνια, η τάση της διακόσμησης εσωτερικών χώρων με στοιχεία που θυμίζουν φύση, κερδίζει όλο και περισσότερο έδαφος. Προτιμάτε τη ζωντάνια των λουλουδιών ή τις απαλές γήινες αποχρώσεις; Στον κατάλογο NEF NEF Homeware 2021/22 θα βρείτε και τις δυο εκδοχές σε αφθονία.

Λεπτομέρειες που μετράνε

Υπάρχει κάτι πιο ζεστό από την προσωπική μας πινελιά; Εμείς πιστεύουμε πως όχι. Για αυτό και φροντίζουμε η κάθε λεπτομέρεια του σπιτιού μας να έχει κάτι από τον χαρακτήρα μας. Ψάθινα πιάτα στους τοίχους για μια boho αίσθηση στην καρδιά του χειμώνα, βάζα από ποιοτικά υλικά και – φυσικά – χαλιά με χαρακτήρα φέρνουν το σπίτι μας στα μέτρα μας.

Από τη μύτη πιάνεται

Οι περισσότεροι έχουμε το δικό μας signature άρωμα που δεν το αλλάζουμε ό,τι κι αν συμβεί. Κι αυτό γιατί γνωρίζουμε ότι εκτός από την εμφάνισή μας, η μυρωδιά μας παίζει κεντρικό ρόλο στην εντύπωση που αφήνουμε. Το ίδιο ισχύει και για το σπίτι μας. Κεριά και αρωματικά χώρου θα δώσουν τη θερμή λάμψη και το υπέροχο άρωμά τους, δίνοντας στο σαλόνι μας τη γήινη μυρωδιά του πεύκου, τη γλυκιά οσμή του ροδιού ή μια πολύτιμη αίσθηση που φέρνει στο νου μαύρα διαμάντια. Το τι θα επιλέξουμε, εξαρτάται καθαρά από την προσωπικότητά μας.

Χριστουγεννιάτικη θαλπωρή

Δεν χρειάζεται καν συζήτηση. Για άλλη μια χρονιά, θα γιορτάσουμε τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου με τη λαμπρότητα που τους αναλογεί. Δεν αρκεί μόνο το δέντρο και τα λαμπιόνια: γιορτινά τραπεζομάντιλα, μαξιλαράκια, πετσέτες ή ακόμη και κουβερτάκια, φέρνουν το πνεύμα των γιορτών σε κάθε γωνιά του σπιτιού, ενθουσιάζοντας τα μικρά μας και ξυπνώντας το παιδί μέσα μας.

 

Θέλετε ακόμη περισσότερη έμπνευση; Ο ανανεωμένος κατάλογος της NEF-NEF Homeware 2021/22 έχει αμέτρητα, όμορφα και ποιοτικά αντικείμενα για κάθε δωμάτιο και για κάθε χειμωνιάτικη περίσταση.