Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη της δημιουργίας του παιδικού δωματίου είναι να το κάνετε ζεστό και φιλόξενο, ένα cozy καταφύγιο που δεν θα θέλει να εγκαταλείψει. Από το άνετο στρώμα στο κρεβάτι του μέχρι και τις εντυπωσιακές υφές, που μπορείτε εύκολα να προσθέσετε, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε το παιδικό δωμάτιο το πιο cozy δωμάτιο του σπιτιού.

Τι θα χρειαστείτε για το cozy παιδικό

Προσθέστε πολλές υφές

Όταν πρόκειται για το παιδικό υπνοδωμάτιο, οι υφές που σας τραβούν και σας κάνουν να θέλετε να τις αγγίξετε, βοηθούν στη δημιουργία αυτής της πολυπόθητης αίσθησης θαλπωρής. Από μαξιλάρια μέχρι βελούδινα ριχτάρια, συνδυάστε και ταιριάξτε υφές που είναι ελκυστικές στην αφή.

Στοχεύστε σε τρεις έως και τέσσερις υφές σε κάθε δωμάτιο.

Τα χαλιά είναι ιδανικά

Ένα χαλί είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δέσετε ένα δωμάτιο και να δημιουργήσετε οπτικό ενδιαφέρον. Αν θέλετε να κάνετε το δωμάτιο του παιδιού να φαίνεται μεγαλύτερο, επιλέξτε ένα χαλί με χαλαρωτική υφή και τοποθετήστε το στο κέντρο του δωματίου.

Κουβέρτες σε.. στρώσεις

Σίγουρα, κάθε κρεβάτι χρειάζεται ένα πάπλωμα και σεντόνια, αλλά μπορείτε να κάνετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού ιδιαίτερα ζεστό και φιλόξενο, τοποθετώντας πολλές κουβέρτες και υφές. Αντί για ένα μόνο ζεστό πάπλωμα, σκεφτείτε να επενδύσετε σε μερικές κουβέρτες που μπορούν να στρωθούν και να αφαιρεθούν ανάλογα με την εποχή.