Ενώ το παραδοσιακό μπλε για το βρεφικό δωμάτιο του μπέμπη παραμένει ισχυρός ανταγωνιστής κατά την διακόσμηση, γιατί να μην αναζητήσετε ένα φρέσκο και εναλλακτικό χρώμα για τον νέο χώρο του μικρού σας; Είτε ψάχνετε για το τέλειο ουδέτερο είτε ελπίζετε να δημιουργήσετε ένα χώρο λίγο πιο μοντέρνο, αυτά είναι τα καλύτερα χρώματα για να επιλέξετε.

Γκρι τόνοι

Ψάχνετε για ένα γκρι που να αξίζει για το δωμάτιό του; Δοκιμάστε το γκρι με μια καλή δόση ψυχρών μπλε αποχρώσεων. Μία από τις καλύτερες επιλογές είναι το ανθρακί που είναι ευπροσάρμοστο και φαίνεται ευκρινές σε λευκές αποχρώσεις ή το ανοιχτό γκρι σε παγωμένες μπλε αποχρώσεις.

Συνδυάζεται επίσης όμορφα με φωτεινούς και ζωηρούς σύγχρονους τόνους εσπεριδοειδών, όπως κίτρινο ή πορτοκαλί, για μια έκρηξη ενέργειας.

Navy blue για το βρεφικό

Το τολμηρό, και όμως εκπληκτικά ουδέτερο navy blue δεν παραλείπει ποτέ να κάνει μια δήλωση. Ωστόσο, η εύρεση της σωστής μπλε απόχρωσης για το βρεφικό δωμάτιο μπορεί να είναι μια πρόκληση. Δοκιμάστε κάτι σε βαθύ μπλε με διακριτικούς βιολετί υποτόνους για να προσθέσετε μια πινελιά κομψότητας.

Γλυκό μπεζ

Αν λαχταράτε ένα ζεστό και γλυκό ουδέτερο βρεφικό δωμάτιο, δοκιμάστε ένα γλυκό μπεζ. Αυτό το απαλό χρώμα, εμπνευσμένο από το σοκολατί γάλα, φαίνεται τέλειο με κρεμ λευκές πινελιές και γλυκές αποχρώσεις του παστέλ μπλε και πράσινου.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορεί να ενημερωθεί εύκολα με πιο εξελιγμένες αποχρώσεις, όπως το κόκκινο ή το navy blue, καθώς το αγοράκι σας μεγαλώνει και εξελίσσεται.