Το ομολογούμε: τα τελευταία δυο χρόνια καταλάβαμε επιτέλους τη χαρά των ηλεκτρονικών αγορών. Και δεν ήταν μόνο θέμα συνθηκών. Η εμπειρία του shopping μέσω διαδικτύου έχει πλέον αναβαθμιστεί σημαντικά, με νέες πλατφόρμες να καλύπτουν την κάθε μας ανάγκη. Εμείς στο imommy.gr ξεχωρίσαμε το boxed.gr,το online supermarket/πολυκατάστημα που  μας φέρνει delivery στην πόρτα μας κυριολεκτικά ό,τι χρειαζόμαστε με λίγα κλικ.

Τι είναι το boxed.gr

Η σύντομη απάντηση είναι: μια ηλεκτρονική πλατφόρμα. Δεν μοιάζει, όμως, με τις υπόλοιπες που έχετε συνηθίσει. Ο όρος online supermaket/πολυκατάστημα « είναι μάλλον πιο κοντά στην πραγματικότητα, αφού στο boxed.gr βρίσκουμε τα πάντα – και κυριολεκτούμε. Έτσι, ό,τι κι αν θέλουμε να ψωνίσουμε, το βρίσκουμε πολύ βολικά μέσα στο ίδιο site.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μπορούμε στον ίδιο χώρο να κάνουμε τις καθημερινές μας αγορές online, βάζοντας στο καλάθι μας φρέσκα, εκλεκτά προϊόντα αλλά και όλες τις αγαπημένες μας μάρκες… και να ψωνίσουμε ηλεκτρικές μικροσυσκευές, αλλά και ό,τι χρειαζόμαστε για το χόμπι μας. Εξοπλισμός κουζίνας, εκδρομικός εξοπλισμός, είδη σπορ, σχολικά είδη, παιδικά παιχνίδια και προϊόντα για το κατοικίδιο βρίσκονται επίσης τακτοποιημένα στις κατηγορίες της πλατφόρμας. Η κατηγορία των δώρων και των παιχνιδιών, μας άρεσε πολύ. Βρήκαμε και πολύ όμορφα δώρα για μικρούς και μεγάλους και ό,τι χρειαζόμαστε για να τα αμπαλάρουμε. Πολλά παιχνίδια που θα ξετρελάνουν τους μικρούς μας, από αυτά της δράσης μέχρι και αυτά που προωθούν την δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και όχι μόνο για τους μικρούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, εδώ στο imommy.gr, ενθουσιαστήκαμε όταν διαπιστώσαμε ότι το boxed.gr κάνει delivery σε περισσότερα από 10.000 προϊόντα, ενώ διαθέτει και μια ευρύτατη γκάμα αγαθών για όλους εμάς που θέτουμε σε προτεραιότητα τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής. Οι ανάγκες της vegetarian και της vegan διατροφής καλύπτονται πλήρως από δεκάδες προϊόντα, ενώ εντοπίσαμε και μεγάλη ποικιλία από οργανικά τρόφιμα και οικολογικά καλλυντικά και παιχνίδια – που μαζί με την υγεία μας, φροντίζουν και για την υγεία του πλανήτη.

Παραπονεμένα δεν μένουν ούτε τα χόμπι μας, είτε ψάχνουμε για βιβλία και κόμικς, είτε για υλικά για κάθε είδους καλλιτεχνική δημιουργία. Και όταν λέμε «κάθε είδους» το εννοούμε, αφού μέσω του συγκεκριμένου online supermarket/ πολυκαταστήματος μπορούμε να προμηθευτούμε όλα τα απαραίτητα για σχέδιο και ζωγραφική, γλυπτική, patchwork, αλλά και κατασκευές κοσμημάτων, ραπτική και πλέξιμο.

Πώς τα παραλαμβάνουμε

Αυτό ανήκει σίγουρα στα αγαπημένα μας: αφού ολοκληρώσουμε τις αγορές μας οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούμε, 24 ώρες το 24ωρο, επιλέγουμε ποια ώρα μας εξυπηρετεί για delivery. Και όλα φτάνουν στην πόρτα μας με συνέπεια και επαγγελματισμό, από Δευτέρα μέχρι και Σάββατο, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Εκτός από τα φρέσκα, που παραδίδονται μόνο εντός Αττικής. Είπαμε. Τα φρέσκα, τα θέλουμε φρέσκα. Ελάχιστη παραγγελία δεν υπάρχει, και αν παραγγείλουμε πάνω από 40 ευρώ, τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

Φιλοσοφία με χρώμα πράσινο

Από όταν αρχίσαμε να χρησιμοποιούμε το boxed.gr, ξεχάσαμε πώς μοιάζουν οι πλαστικές σακούλες – και είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Όλα τα προϊόντα φτάνουν στην πόρτα μας σε χάρτινες σακούλες… ή και χωρίς αυτές, εφόσον το επιλέξουμε. Έτσι, αισθανόμαστε τη σιγουριά ότι οι αγορές μας επιβαρύνουν το περιβάλλον όσο γίνεται λιγότερο.

Κερδίζει (και) στον πόντο

Ή μάλλον στους πόντους – αυτούς που συλλέγουμε μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας με κάθε μας αγορά. Έτσι, κερδίζουμε δωροεπιταγές, τις οποίες στη συνέχεια μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε καθεμιά από τις αμέτρητες κατηγορίες προϊόντων του site. Το καλύτερο; Κάθε μας παραγγελία καταφθάνει και με ένα δωράκι από το boxed.gr. Ποιος δεν θέλει να νιώθει ότι τον κακομαθαίνουν;

Είναι γιορτινό

Ειδικά για την περίοδο των γιορτών, το boxed.gr διαθέτει μια επιπλέον κατηγορία, αφιερωμένη στα χριστουγεννιάτικα είδη. Από στολίδια για το πιο λαμπερό δέντρο, μέχρι δώρα για μικρά και μεγάλα παιδιά και – φυσικά – μοναδικές γκουρμέ γεύσεις και γλυκά για να απογειώσουμε το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, το πνεύμα των ημερών έχει πλημμυρίσει την πλατφόρμα για τα καλά. Και φυσικά, κατά τη διάρκεια των γιορτών, θα μπορείτε να παραλαμβάνετε τα ψώνια σας, και τις Κυριακές, όπως ορίζουν τα ωράρια καταστημάτων.

Ανακαλύψτε το boxed.gr και δείτε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι να εξοπλίσετε το σπίτι αλλά και τη ζωή σας με όμορφα, ποιοτικά και χρηστικά είδη σε καλές τιμές. Είναι 100% σίγουρο ότι θα βρείτε ό,τι και αν χρειάζεστε.