Το να επιτρέπετε στους εφήβους σας να εκφράζονται ως άτομα συμβάλλοντας σε ένα έργο DIY (είτε μαζί είτε ατομικά), μπορεί να είναι απίστευτα ευχάριστο και δημιουργικό. Η κατασκευή ενός επίπλου ή ακόμα και η εγκατάσταση μιας ταπετσαρίας δεν τους δίνει μόνο ένα δημιουργικό έργο, αλλά μπορεί επίσης να κάνει το δωμάτιό του μοναδικό.

DIY ιδέες για το εφηβικό δωμάτιο

Μερικές ιδέες που μπορείτε να δοκιμάσετε, περιλαμβάνουν:

Νέα χρήση για τα αγαπημένα αντικείμενα

Γίνετε δημιουργικοί και κρεμάστε οποιοδήποτε αντικείμενο του αρέσει και μπορεί να λειτουργήσει ως «prop» σε οποιοδήποτε επιθυμητό χώρο στον τοίχο. Είναι επιτακτικό το χρώμα του τοίχου να είναι σε αρμονία με το θέμα και να υποστηρίζει τη συνολική έμπνευση.

Αυτή η δραστηριότητα είναι μια υπέροχη εμπειρία σύνδεσης γονέων-εφήβων. Σκάψτε βαθιά για έμπνευση.

Εξερευνήστε τις ταπετσαρίες

Τα πρωτότυπα σχέδια ταπετσαρίας είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να προσφέρετε την επιθυμητή αισθητική ή ατμόσφαιρα στο δωμάτιο του εφήβου σας. Αφήστε τον έφηβο να ηγηθεί. Ενθαρρύνετέ τα να σημειώσουν τις ιδέες τους και αναζητήστε έμπνευση.

Ακόμα και με φαινομενικά ατελείωτες επιλογές για να διαλέξετε, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας προσαρμοσμένα σχέδια ταπετσαρίας.

Η δύναμη της εικόνας

Οι επιλογές και οι δυνατότητες με τη χρήση εικόνων είναι τόσο μεγάλες και εναλλάξιμες όσο τα ενδιαφέροντα του εφήβου σας. Είτε πρόκειται για πίνακες καμβά είτε για αφίσες ταινιών, οι εικόνες είναι ένας εύκολος και μοντέρνος τρόπος για να επιτρέψετε στον έφηβο να εκφραστεί με καλλιτεχνικό τρόπο.

Χρησιμοποιήστε εικόνες, φωτογραφίες και πίνακες ζωγραφικής για να δημιουργήσετε έναν τοίχο γκαλερί, οι επιλογές είναι πραγματικά ατελείωτες.