Μια νέα χρονιά με προοπτικές φαίνεται πως θα είναι το 2022. Ειδικά για τα τρία παρακάτω ζώδια που θα πειραματιστούν ερωτικά και θα δουν τη ζωή τους να περνάει σε άλλη φάση.

Θα ανακαλύψουν, σύμφωνα με το Elite Daily, νέους αισθησιακούς δρόμους.

Τα ζώδια που θα πειραματιστούν ερωτικά

Κριός

Ένας Κριός έχει την τάση να βρίσκει την περιπέτεια οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Μισούν να νιώθουν ότι βαριούνται ή είναι στάσιμοι οπότε συχνά ψάχνουν νέους τρόπους να κάνουν πιο πικάντικη την (ερωτική) ζωή τους. Με άλλα λόγια, το συγκεκριμένο ζώδιο της φωτιάς είναι πάντα έτοιμο να δοκιμάσει νέα πράγματα εντός και εκτός κρεβατοκάμαρας.

Είναι γνωστοί ως οι παρορμητικοί του ζωδιακού που διεκδικούν αυτό που θέλουν. Από τη στιγμή που ένας Κριός θα αποφασίσει να δοκιμάσει κάτι νέο, είναι ουσιαστικά τελειωμένη υπόθεση. Δεν χρειάζεται λίστα με στόχους για τη νέα χρονιά. Στην πραγματικότητα, το να περιμένει για τη νέα χρονιά δεν ταιριάζει καθόλου σε αυτό το ζώδιο. ΑΝ συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται μια αλλαγή (σεξουαλικής ή άλλης φύσεως), θέλει να συμβεί…χθες.

Δίδυμοι

Είναι από τους ανοιχτόμυαλους του ζωδιακού και από τη φύση τους περίεργοι οπότε είναι σε ετοιμότητα πάντα για όλα. «Dirty talk», σαδομαζοχιστικές πρακτικές, ανταλλαγή συντρόφων… απλά μπορεί κανείς να τους το ζητήσει και κατά πάσα πιθανότατα θα θέλει να το δοκιμάσει (ή θα το έχει ήδη δοκιμάσει).

Αυτό το ζώδιο του αέρα έχει τη συνήθεια να βαριέται εύκολα οπότε είναι συνεχώς στο ψάξιμο για τρόπους που θα προσθέσουν λίγο πειραματισμό στη ζωή του. Οι Δίδυμοι, όπως αναφέρει το Elite Daily, χρειάζονται τον αυθορμητισμό, την αλλαγή και την ένταση στη ζωή τους. Για αυτό το ζώδιο του αέρα, όσο πιο απρόβλεπτα είναι τα πράγματα, τόσο το καλύτερο.

Τοξότης

Το ζώδιο αυτό είναι ένας σταθερός κυνηγός της περιπέτειας. Συχνά, οδηγείται εντελώς από τα συναισθήματα και φυσικά θεωρείται το ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού. Ο Τοξότης είναι πάντα έτοιμος για πειραματισμό σε κάτι νέο και μάλιστα με διάθεση να το τελειοποιήσει. Πάντα ψάχνει μια πιο έντονη συγκίνηση.

Όσον αφορά το σεξ, οι περισσότεροι Τοξότες μοιράζονται το εξής motto: θα τα δοκιμάσουν όλα με τη μία. Για αυτό το ζώδιο της φωτιάς, το βαρετό σεξ δεν είναι ποτέ μια επιλογή. Με ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι έχουν έναν ενδιαφέρον χρόνο μπροστά τους.