Ακόμα και μέσα στην πανδημία η ζωή συνεχίζεται. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι παρακάτω celebrities, οι οποίες επέλεξαν να γίνουν μητέρες τη συγκεκριμένη περίοδο αποδεικνύοντας ότι ακόμα και η μεγάλη καραντίνα μπορεί να αποκτήσει μια διάσταση αισιοδοξίας και χαράς. Οι stars που έγιναν μαμάδες την περίοδο 2020-2021 μοιράζονται μαζί μας λεπτομέρειες και ευαίσθητα δεδομένα από τη μητρότητά τους. Διαβάζοντάς τα θα διαπιστώσουμε ότι αν και διαθέτουν δόξα και χρήμα, έχουν περισσότερα κοινά με εμάς από όσο φανταζόμαστε.

Emily Ratajkowski

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

 

Τον περασμένο Μάρτιο δημοσίευσε στο Instagram την άφιξη του γιου της γράφοντας: «Ο Sylvester Apollo Bear έφτασε στη γη. Ο Sly ήρθε στη ζωή μας στις 8/03/2021, στην πιο σουρεαλιστική, όμορφη και γεμάτη αγάπη μέρα της ζωής μου». Δυο μήνες αφού γέννησε, η emrata δημοσίευσε φωτογραφίες με μπικίνι από τη σειρά ρούχων Inamorata Woman και θαυμάσαμε τις τέλειες αναλογίες της, που έμοιαζαν σαν να μην είχε υπάρξει έγκυος ποτέ. Παρ’ όλα αυτά πέρασε σοβαρή ακμή, «το δέρμα μου δεν ήταν στα καλύτερά του» ομολόγησε και αποκάλυψε ότι ακολούθησε μια μίνιμαλ φροντίδα περιποίησης, με ελάχιστα καλλυντικά.

Gigi Hadid

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

 

Πριν ξεσπάσει η πανδημία, συμμετείχε ως top model στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ωστόσο, ο κόσμος της είχε ήδη αρχίσει να αλλάζει. Η Hadid αποκάλυψε αργότερα στο Twitter ότι περπάτησε στο catwalk των Tom Ford, Jacquemus, Chanel, Etro και πολλών άλλων οίκων ενώ ήταν ήδη έγκυος. Ετσι, τον Σεπτέμβριο της περασμένης χρονιάς και σε ηλικία μόλις 25 ετών γέννησε την κόρη της, Khai. Η ίδια προτίμησε λόγω της Covid-19 να γεννήσει στο σπίτι μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τη μητέρα της και την αδελφή της Bella. Ωστόσο βίωσε έναν δύσκολο τοκετό που κράτησε 14 ώρες. «Η μητρότητα είναι υπέροχη» αναφέρει σε συνεντεύξεις της η καλλονή, η οποία πριν από λίγο καιρό ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον Zayn Malik, πατέρα της κόρης της.

Chiara Ferragni

 

 

Η πιο διάσημη digital επιχειρηματίας του κόσμου δεν είναι μόνο μητέρα του Leo, αλλά και της Vittoria που γέννησε τον Μάρτιο. Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε φυσικά η ίδια με μια φωτογραφία στο Instagram από το μαιευτήριο, στην οποία κρατούσε αγκαλιά τη νεογέννητη κόρη της. Από τότε μέχρι σήμερα η ιταλίδα εκατομμυριούχος δημοσιεύει αμέτρητες φωτογραφίες και αστεία video της μικρής και του γιου της. Η Ferragni πρόσφατα κυκλοφόρησε την πρώτη της σειρά μακιγιάζ, μία συλλογή που είναι αφιερωμένη στην ενδυνάμωση και αναμένεται να κάνει θραύση, όπως συμβαίνει με οτιδήποτε καταπιάνεται.

Jeanne Damas

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jeanne Damas (@jeannedamas)

 

«Να αγκαλιάζεις το σώμα σου και να αποδέχεσαι τις υπέροχες καμπύλες που φέρνει η μητρότητα» συμβουλεύει η influencer γαλλίδα επιχειρηματίας, ιδρύτρια και διευθύντρια του brand ρούχων Rouje, που συνδυάζουν την παριζιάνικη κομψότητα με ρομαντικές, vintage πινελιές. Η Damas, που θεωρείται αυθεντία στο στυλ, αποτέλεσε πρότυπο μόδας για πολλές μέλλουσες μαμάδες χάρη στα σύνολα που φορούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Η προσοχή στη λεπτομέρεια, στα αξεσουάρ και τα πατρόν με 80s επιρροές ήταν τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους. Παρ’ όλα αυτά «μου έλειψε που δεν μπορούσα να βάλω τα αγαπημένα μου vintage jeans» ανέφερε σε γαλλικό περιοδικό.

Ashley Tisdale

 

 

«Είσαι τα πάντα» έγραψε τον Μάιο όταν γεννήθηκε η κόρη της, Jupiter Iris. «Αυτή η μικρή κυρία με έκανε μαμά, κι ενώ γνωρίζαμε με τον σύζυγό μου ότι θα είναι χαριτωμένη, δεν περιμέναμε ότι θα είναι τόσο όμορφη». Η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια και παραγωγός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είχε μια εύκολη γέννα χάρη στον γιατρό και τον υπέροχο σύζυγό της. Ωστόσο μοιράστηκε και τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης καθώς και την επιλόχειο κατάθλιψη που περνάει. «Ακόμα προσπαθώ να αποδεχτώ την αλλαγή στο σώμα μου και να βρω τις ισορροπίες μου μεταξύ δουλειάς και μητρότητας. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν είμαι τέλεια, και αυτό είναι οκ» λέει με στόχο να σπάσει τα ταμπού δίνοντας κουράγιο σε όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν παρόμοια θέματα.

Hilary Duff

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff)

 

Η 34χρονη ηθοποιός έγινε μαμά για τρίτη φορά τον Μάρτιο. Εκτός από τη δίχρονη Banks Violet και τον 9χρονο Luca Cruz, από τον πρώτο της γάμο, απέκτησε και την Mae James. Πώς είναι η καθημερινότητά τους ως οικογένειας; «Η ζωή μας είναι ένα υπέροχο χάος» δήλωσε. «Βέβαια έχω ανθρώπους που με βοηθάνε πρακτικά, αλλά τα μωρά θέλουν πάντα τη μαμά τους». Ωστόσο, παρά την ισχιαλγία που ένιωθε στα πόδια της και τους πόνους στην ευαίσθητη περιοχή, δηλώνει ότι βίωσε «την καλύτερη εγκυμοσύνη ως τώρα».

Emma Stone

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Stone (@emmastone)

 

Τόσο ο γάμος της που έγινε την περασμένη χρονιά όσο και η γέννηση της κόρης της συνέβησαν αθόρυβα, χωρίς τυμπανοκρουσίες και παπαρατσικά στιγμιότυπα. «Η Emma και ο Dave έχουν μια καταπληκτική σχέση και ήθελαν και οι δύο ένα παιδί» ανέφερε πριν από έναν χρόνο άνθρωπος από το στενό τους περιβάλλον σε αμερικανικό έντυπο. «Είναι και οι δύο προσγειωμένοι, προτιμούν την ήσυχη ζωή μακριά από δημοσιογράφους και θέλουν να κάνουν οικογένεια». Ετσι τον Μάρτιο, μία από τις πιο ταλαντούχες και διάσημες ηθοποιούς της γενιάς της έγινε η μαμά μιας όμορφης κορούλας που ονομάστηκε Jean για να τιμήσει η Stone τη γιαγιά της που λέγεται Jean Louise. «Όταν ήμουν στην εφηβεία δεν ήθελα γάμο και παιδιά. Ωστόσο είναι περίεργο πόσο αλλάζουν τα πράγματα καθώς ωριμάζεις» δήλωσε πρόσφατα η σταρ.

Karlie Kloss

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss)

 

Η πανέμορφη αμερικανίδα σούπερ μοντέλο και επιχειρηματίας καλωσόρισε το μωρό της στις αρχές της περασμένης χρονιάς. Η Kloss, που άλλοτε εντυπωσίαζε τα πλήθη ως αγγελάκι της Victoria Secret, θέλει να εμφυσήσει στο παιδί της φεμινιστικές αξίες, γι’ αυτό πρόσφατα έσπασε το συμβόλαιό της με τον γνωστό οίκο εσωρούχων, υποστηρίζοντας ότι αναπαράγει ένα κακό πρότυπο για το γυναικείο σώμα. «Η εγκυμοσύνη άλλαξε τελείως τη ζωή μου» ανέφερε στη διάσημη στήλη My Monday Morning της «Wall Street Journal». Μάλιστα είναι λάτρης της υγιεινής ζωής, δηλώνει φανατική οπαδός της γιόγκα ενώ «εκτιμώ απεριόριστα τη φίλη και μέντορά μου Christy Turlington», υπερμοντέλο των 90s που ασχολείται πλέον με φιλανθρωπίες.