Μετά το ξενύχτι, το αλκοόλ και το μακιγιάζ, η επιδερμίδα μας χρειάζεται ξεκούραση. Το πιο πιθανό είναι να μοιάζει άτονη, θαμπή, με πιο έντονες γραμμές και αφυδατωμένη. Ετσι την επόμενη μέρα, ακολουθούμε το παρακάτω ritual με τα κατάλληλα προϊόντα που θα αποτελέσουν πηγή ανανέωσης.

Καθαρισμός

Καθαρίζουμε το πρόσωπό μας προκειμένου να απομακρύνουμε τυχόν υπολείμματα  μακιγιάζ που έχουν ξεμείνει από το προηγούμενο βράδυ, παρά το ντεμακιγιάζ που κάναμε. Επιπλέον θα απομακρύνουμε τις τοξίνες, τους ρύπους και το σμήγμα που υπάρχει στην επιφάνεια της επιδερμίδας μας.

Eye patches

Στη συνέχεια τοποθετούμε επιθέματα κάτω από τα μάτια μας, που είναι εμποτισμένα με αντιγηραντικά συστατικά και προσφέρουν αίσθηση lifting. Επιπλέον η δροσερή θερμοκρασία τους καταπολεμά άμεσα το πρήξιμο και τις σακούλες.

Μάσκα λάμψης

Ταυτόχρονα, όση ώρα δρουν τα επιθέματα, εφαρμόζουμε με ένα πινέλο μία μάσκα που περιέχει ενυδατικούς παράγοντες και οξέα, όπως ΑΗΑ. Αυτή θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και θα αναζωογονήσει τον τόνο της επιδερμίδας μας.

Κρέμα ματιών

Σειρά έχει μία κρέμα ματιών που καταπολεμά την κούραση, τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο. Την ταμπονάρουμε με απαλές και προσεκτικές κινήσεις κάτω και γύρω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας το μεσαίο δάχτυλο.

Ενυδάτωση

Στη συνέχεια εφαρμόζουμε μία ενυδατική κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτικά συστατικά που θα καταπολεμήσουν τις ελεύθερες ρίζες. Απλώνουμε την κατάλληλη ποσότητα στην επιδερμίδα και αφού απορροφηθεί κάνουμε ένα ολιγόλεπτο μασάζ  με ένα face roller.  Η διαδικασία θα προάγει την αποβολή τοξινών και τη μείωση του πρηξίματος.

Μαλλιά

Βήμα 1: Ψεκάζουμε τις ρίζες με ένα dry shampoo το οποίο θα απορροφήσει όχι μόνο το περιττό σμήγμα αλλά και τυχόν δυσάρεστες οσμές όπως εκείνη του τσιγάρου.

Βήμα 2: Στη συνέχεια απλώνουμε μία μαλακτική κρέμα που δεν ξεπλένεται η οποία θα κάνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και θα μειώσει το φριζάρισμα.