Τα εξατομικευμένα υπνοδωμάτια είναι εξαιρετικά σημαντικά για τα έφηβα κορίτσια. Σε πολλά σπίτια, είναι ο μόνος χώρος όπου μπορούν να επιδεικνύουν πραγματικά τις μοναδικές τους προτιμήσεις. Ωστόσο, αυτές τις μέρες, οι αφίσες των συγκροτημάτων και οι λάμπες λάβας δεν ταιριάζουν απόλυτα σε μια σικ έφηβη.

Κομψό και εκλεπτυσμένο υπνοδωμάτιο

Είναι γεγονός, η κόρη σας περνά την εφηβεία και τελικά θα ενηλικιωθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να εξετάσετε τα έπιπλα που είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να λειτουργούν για το παιδί σας καθώς ωριμάζει.

Το υπνοδωμάτιο είναι ένας υπέροχος συνδυασμός της σχεδιαστικής αισθητικής του γονέα με μερικά γοητευτικά χαρακτηριστικά, ιδανικό για έναν έφηβο στα όρια της ενηλικίωσης. Το απαλό ροζ δίνει απαλότητα στο δωμάτιο χωρίς να νιώθεις πολύ νεανικό.

Μια πινελιά από ροζ φλοράλ

Δημιουργήστε ένα ονειρικό υπνοδωμάτιο για κορίτσια με πινελιές από ροζ φλοράλ σχέδια. Η φλοράλ ταπετσαρία με μια έντονη στάμπα μεγάλου μεγέθους δίνει τον τόνο της μεγαλύτερης, όχι πια παιδικής ηλικίας.

Μερικά στοιχεία σε στυλ boho, όπως μια ψάθινη καρέκλα, μαξιλάρια εμπνευσμένα από τους Αζτέκους και η διακόσμηση του τοίχου με φωτογραφίες από ζώα, βοήθησαν να δημιουργηθεί μια φιλόξενη και παιχνιδιάρικη αίσθηση.

Κεφαλάρι statement

Τίποτα δεν ολοκληρώνει μια κομψή κρεβατοκάμαρα όπως το σωστό κεφαλάρι. Είναι ένα απαραίτητο έπιπλο που μπορεί να εξατομικεύσει άμεσα ένα βασικό κρεβάτι. Διακοσμητικά μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα και επιτραπέζια φωτιστικά φωτίζουν τον χώρο με φωτεινές αποχρώσεις του δωματίου.