Στην εκπομπή «Ελένη» με την Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε η ψυχολόγος και ψυχοθεραπεύτρια Άννα Κανδαράκη, όπου ξετύλιξε το κουβάρι της ψυχοσύνθεσης των εφήβων.

Πιο συγκεκριμένα η ψυχολόγος αναφέρθηκε στη σχέση που έχουν κυρίως οι μαμάδες με τα έφηβα παιδιά τους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «πρέπει να ακούσουμε πολλές μπούρδες από τα παιδιά μας, για να μπορέσουμε να ακούσουμε το σημαντικό».

Επίσης, η Άννα Κανδαράκη αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να είναι μόνο φίλοι με τα παιδιά τους, γιατί αυτό τα αποτρέπει στο να αναζητήσουν και να κάνουν νέους φίλους.

«Τα παιδιά θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η μητέρα τους είναι εκεί για να τα βοηθήσει, όταν αυτά χρειαστούν τη βοήθεια της» επεσήμανε και υπογράμμισε πως για να είναι κάποιος καλός γονιός πρέπει να είναι και ευτυχισμένος σύντροφος.

Τέλος, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της είχε συμβεί λέγοντας ότι, είχε ζητήσει από κάποιον έφηβο να της φέρει μια φωτογραφία και εκείνος έφερε μια της μητέρας του η οποία, χαμογελούσε και όταν τον ρώτησε γιατί επέλεξε τη συγκεκριμένη εικόνα, εκείνος της απάντησε ότι σε αυτή η μητέρα του χαμογελάει και έχει πολύ καιρό να την δει να το κάνει αυτό.