Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Βίκυ Σταυροπούλου το βράδυ της Πέμπτης (3/2) στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στον Νίκο Χατζηνικολάου για την καριέρα της, τον γάμο της σε μικρή ηλικία αλλά και για τον χωρισμό της.

«Από μικρή ήμουν νούμερο. Ήμουν ο αρχηγός του χαβαλέ. Μου άρεσε πάντα να επικοινωνώ με τον κόσμο. Μου έλεγαν από μικρή ότι θα γίνω ηθοποιός. Τα πράγματα ήρθαν λίγο αντίστροφα. Πρώτα παντρεύτηκα γιατί έμεινα έγκυος στα 22 μου.

Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά, στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάτι με τραβούσε στο θέατρο. Όταν τελείωσα τη σχολή, πήγα σε οντισιόν και με έκοβαν και είχα ρημαχτεί και έλεγα “με κορόιδευαν στη σχολή”».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα

«Με συγκινεί η Δανάη γιατί είναι ένα παιδί πολύ ευαίσθητο και στηρικτικό. Μου απέδειξε στη δύση του μπαμπά μου αυτό που έλεγε η Κική Δημουλά ότι η αγάπη έχει ανάγκη από πράγματα χειροπιαστά. Παράτησε τη ζωή της και ήταν εκεί με τον μπαμπά μου. Εγώ δεν τον έπλενα, έβαζα τη νοσοκόμα. Η Δανάη τον έπλενε», εξομολογήθηκε.

Όσο για τον καλό φίλο και συγκάτοικό της επί χρόνια, Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, σημείωσε: «Δεν είναι απλώς ένας φίλος, είναι το πλησιέστερο κλαδί μου, η οικογένειά μου. Ζούμε μαζί μετά τους σεισμούς το 2000  που γκρεμίστηκαν στο σπίτι μας. Η σχέση μας είναι ανισόρροπη, είναι βασισμένη στη βαθιά πραγματική αγάπη, έχει ελευθερία που σου δίνει η αληθινή αγάπη γι΄αυτό το λόγο κράτησε και θα κρατήσει διά βίου».

Τέλος, πήρε θέση για τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου

«Κουράστηκα πάρα πολύ να βλέπω τον καθένα να λέει τη γνώμη του. Προς Θεού δεν λέω για τα θύματα λέω για όλο το μετά. Ο καθένας έβγαινε να πει το μακρύ και το κοντό του. ΕΓώ είμαι που τη γνώμη μου την κάνω πράξη. 22 χρόνια έχω ζήσει χαρές γιατί ήμουν τυχερή και την όποια δύναμη απέκτησα τη χρησιμοποίησα για το καλό. όλα τα υπόλοιπα θλίψη εμπιστεύομαι στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά κυρίως την συμπαντική δικαιοσύνη. Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες», τόνισε.