Στις 14 Φεβρουαρίου, η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, το ζώδιο που ζητά να εκφραστείτε όσο πιο παθιασμένα και… δραματικά γίνεται.

Στην αστρολογία, ο Λέων κυβερνά την καρδιά, συμπληρώνοντας τον μοναδικό σκοπό αυτής της περίστασης, που είναι να εκφράσετε την αγάπη στην καρδιά σας όσο δυνατά θέλετε. Ο Ερμής θα μετατοπιστεί επίσης στον Υδροχόο, το αδελφό ζώδιο του Λέοντα, προσθέτοντας την επιθυμία να εκφραστείτε ειλικρινά και ανοιχτά. Αν και αυτή η ενέργεια μπορεί να μην είναι η αγαπημένη κάθε ζωδίου, θα είναι σίγουρα ωφέλιμη για τρία ζώδια συγκεκριμένα.

Κριός

Στις 14 Φεβρουαρίου, το φεγγάρι θα ταξιδέψει στον πέμπτο οίκο της ευχαρίστησης, των γνωριμιών και της δημιουργικότητας, δίνοντας έμφαση στον ρομαντισμό με τρόπο παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να σχεδιάσετε κάτι διασκεδαστικό να κάνετε με το ταίρι σας. Δεδομένου ότι ο Ερμής θα μετακομίσει στον 11ο οίκο των φίλων σας την ίδια μέρα, μπορεί επίσης να είναι μια μέρα να καλέσετε και τους φίλους σας να έρθουν μαζί σας. Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, σωστά; Ανεξάρτητα από το πώς φαίνονται τα σχέδιά σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, σίγουρα θα είναι μια μέρα που θα επιθυμείτε να κοινωνικοποιηθείτε και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα με ζεστό και απλό τρόπο.

Λέων

Καθώς το φεγγάρι διασχίζει τον πρώτο σας οίκο του εαυτού σας την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, θα νιώθετε πρόθυμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με το ταίρι σας, αλλά θα είναι επίσης μια μέρα που μπορεί να έχετε την τάση να δείξετε στοργή. Ως γνήσιο λιοντάρι, καταλαβαίνετε τη σημασία του να αγαπάτε πρώτα τον εαυτό σας και ενώ η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τείνει να μηδενίζει τους συντρόφους, θα σας υπενθυμίσει ότι η καλύτερη αγάπη που μπορείτε να βιώσετε προέρχεται από μέσα σας. Μην ανησυχείτε, ωστόσο, ο ρομαντισμός είναι εκεί για εσάς, ειδικά όταν ο Ερμής μεταβεί στον έβδομο οίκο σας αυτήν την ημέρα. Θα είστε πρόθυμοι να επικοινωνήσετε με τον σύντροφό σας και θα είναι απίστευτα εύκολο να του μεταφέρετε ακριβώς πώς νιώθετε για αυτόν.

Υδροχόος

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το φεγγάρι θα διασχίσει τον έβδομο οίκο των ρομαντικών σχέσεων και των συνεργασιών σας, δίνοντας έμφαση στις συναισθηματικές σας ανάγκες με τρόπο τολμηρό και εκφραστικό. Έχετε την τάση να διστάζετε λίγο να εκφραστείτε δυνατά, αλλά στις 14 Φεβρουαρίου, θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τον σύντροφό σας, ειδικά καθώς ο Ερμής μπαίνει στον πρώτο οίκο του εαυτού σας. Θα είστε διατεθειμένοι να επικοινωνήσετε μερικά συναισθήματα από μέσα σας, οπότε όσο περνάτε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, φροντίστε να τους πείτε ακριβώς πώς νιώθετε – οι πλανήτες είναι σίγουρα με το μέρος σας.