Έσπασε την σιωπή της η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν από αιφνίδιο θάνατο, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις: «Ας ψάξουν ότι θέλουν», λέει.

Η μητέρα κλήθηκε να σχολιάσει και το ενδεχόμενο εκταφής, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση υψηλόβαθμου δικαστικού λειτουργού, δεδομένου ότι για να εκτελεστεί θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που αφορούν στην έκδοση των αποτελεσμάτων των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, αλλά και της εξέτασης των οργάνων που ελήφθησαν από τη σορό της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Η μητέρα των τριών παιδιών μίλησε στην εφημερίδα «Πελοπόνηνησο».

«Να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν»

Η μητέρα των νεκρών παιδιών, αναφορικά με την εκταφή δήλωσε πως δεν έχει πληροφορηθεί το παραμικρό. Μάλιστα εξέφρασε την απορία της για το συγκεκριμένο ενδεχόμενο, αφού όπως είπε, η Τζωρτζίνα πέθανε στα τέλη Ιανουαρίου και έχει γίνει νεκροοψία. «Γιατί να βγάλουν το παιδί; Για ποιο λόγο;» ήταν η πρώτη της αντίδραση.

Η ίδια παρακαλεί «να σταματήσουν όλα αυτά που συμβαίνουν. Να σταματήσουν να μιλάνε για τα παιδιά μου, όσοι δεν τα έχουν καν εξετάσει και καλούνται από δημοσιογράφους να μιλήσουν γενικά και αόριστα».

Τι είπε για την Ίριδα

«Ας ψάξουν ό,τι θέλουν. Εδώ έφθασαν στο σημείο να κατηγορούν… Δηλαδή η Ιριδα, ένα παιδί που είχε πρόβλημα εκ γενετής, ακόμη και γι’ αυτό λένε διάφορα. Εγώ φυσικά ζητώ να γίνει έρευνα. Η οικογένεια θέλει να γίνει έρευνα. Και θέλει έρευνα για να σταματήσουν οι εικασίες. Θέλουμε να ηρεμήσουν τα παιδιά μας».