Βίκυ Σταυροπούλου και Μαρία Καβογιάννη είναι κολλητές φίλες και… αχτύπητο δίδυμο. Οι δυο τους βρέθηκαν για λίγες ημέρες στις Μηλιές του Πηλίου, όπου η Μαρία Καβογιάννη έχει το εξοχικό της. Ένα βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό της Βίκυς Σταυροπούλου έδωσε μια γεύση στους διαδικτυακούς τους φίλους από τις στιγμές χαλάρωσης αλλά κυρίως σκόρπισε άφθονο γέλιο.

Οι δυο τους προσπάθησαν να βγουν selfie με φόντο τον καταρράκτη αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο. Τη μια δεν έβρισκαν το κουμπί και την άλλη τον καταρράκτη. Το βίντεο έγινε viral με τους χρήστες των social media να απογειώνουν το κωμικό τους ταλέντο που αναβλύζει και εκτός σκηνής.

Το απολαυστικό βίντεο

 

Η φάρσα που έκανε τη Μαρία Καβογιάννη να δακρύσει από συγκίνηση

Η φιλία των δύο γυναικών κρατά πολλά χρόνια και μάλιστα η Μαρία Καβογιάννη γνωρίζει τη κόρη της Βίκυς, Δανάη Μπάρκα από μικρή ηλικία. Για αυτό το λόγο μάλλον, η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» είχε και την άνεση να της κάνει εκείνη την αλησμόνητη φάρσα πριν από λίγο καιρό, αποκαλύπτοντας την υποτιθέμενη κρυφή της εγκυμοσύνη. Η ηθοποιός είχε ενθουσιαστεί τόσο πολύ με την Δανάη, που προσφέρθηκε μάλιστα να της βαφτίσει το μωρό και άρχισε να της δίνει κουράγιο που θα το μεγάλωνε χωρίς να έχει δίπλα τον πατέρα του. Την έκανε μέχρι και να δακρύσει από συγκίνηση.