Η ιδέα ενός εφήβου για ένα υπνοδωμάτιο είναι αρκετά διαφορετική από αυτή ενός ενήλικα. Η κρεβατοκάμαρά τους είναι πραγματικά το καταφύγιό τους, το οποίο πιθανότατα θα έχετε διαπιστώσει ότι αφήνουν όλο και λιγότερο.

Για να δημιουργήσετε ένα τέλειο υπνοδωμάτιο για αγόρια στην εφηβεία, αρκεί να ενσωματώσετε:

Έναν άνετο χώρο μελέτης 

Δεδομένου ότι τα εφηβικά χρόνια είναι μια στρεσογόνα περίοδος, χάρη σε αναρίθμητες σχολικές εξετάσεις και ένα τρελό ακαδημαϊκό πρόγραμμα, ένας τακτοποιημένος και οργανωμένος χώρος μελέτης είναι απαραίτητος. Επενδύστε σε ένα γραφείο καλής ποιότητας και μια εργονομική καρέκλα για τις πολλές ώρες που θα περνά καθισμένο.

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν αρκετά ράφια γύρω από το χώρο του γραφείου για να κρατάτε τα βιβλία, το υλικό μαθημάτων και οτιδήποτε άλλο χρειάζονται, κοντά.

Γωνιά χαλάρωσης ή gaming

Εκτός από την καρέκλα μελέτης, το δωμάτιό του θα πρέπει να έχει επιπλέον καθίσματα για να χαλαρώνει μαζί με τους φίλους τους. Μια άνετη καρέκλα, μερικές μικρές καρέκλες ή και μερικά στρώματα σκορπισμένα στο πάτωμα είναι απαραίτητα.

Αυτά τα αξεσουάρ είναι ιδανικά για να χαλαρώνουν ή να παίζουν τα παιδιά ενώ μπορούν να μετακινηθούν όποτε απαιτείται.

Αποθηκευτικός χώρος

Ό,τι έχει το παιδί σας θα πρέπει να χωράει στο δωμάτιό του. Επομένως, πρέπει να λάβετε υπόψη τα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη των υπαρχόντων του εφήβου σας και να παρέχετε τον κατάλληλο χώρο για τα πάντα.

Σκεφτείτε ράφια, κομοδίνα, κάδους αποθήκευσης κάτω από το κρεβάτι και έναν τοίχο ντουλαπιού γύρω από το κρεβάτι. Οι επιλογές αποθήκευσης δεν θα βρίσκονται συνειδητά στην κορυφή της λίστας τους, αλλά θα το εκτιμήσουν όταν δουν ότι έχουν μια θέση για τα πάντα.