Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τι δήλωσε για το «πινγκ πονγκ» μεταξύ Μαυρικίου και Λιάγκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει θέση, όμως, και για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα.
22 Φεβρουαρίου 2022 | 12:07

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να πάρει θέση, όμως, και για το «πινγκ πονγκ» δηλώσεων μεταξύ του Μαυρίκιου Μαυρικίου και του Γιώργου Λιάγκα.

«Εγώ τον Σπύρο Μπιμπίλα τον εκτιμώ. Από τη στιγμή που τους τίμησε, πήγε στον αρραβώνα, να βγει την επόμενη ημέρα και να πει… Ο Σπύρος είναι ένας πολύ ευθύς άνθρωπος και πολύ ξεκάθαρος και αυτό του αναγνωρίζουμε αλλά από τη στιγμή που τους τίμησες και ήσουν ένας από τους λίγους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που πήγαν, το να βγεις την επόμενη ημέρα και να πεις “και η Έφη Θώδη έβγαινε και θέλει προσοχή”, αφήνοντας να εννοηθεί κάτι, για μένα δεν χρειάζεται» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τότε, Δημήτρης Παπανώτας και Τίνα Μεσσαροπούλου συμφώνησαν ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε καλή διάθεση και ήθελε να του επιστήσει την προσοχή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε λέγοντας: «Αυτό όμως μου θυμίζει τον Γιώργο Λιάγκα, που τον εκτιμώ και του λέω μία καλημέρα, ο οποίος παίζει 10 ημέρες το θέμα και μετά λέει “δεν μου ταιριάζει”… Δηλαδή αν δεν σου ταιριάζει, μην το παίζεις ευθύς εξ’ αρχής. Το λέω με αγάπη! Είναι σαν να παίζουμε εμείς ένα θέμα 10 ημέρες και να πω “δεν μου ταιριάζει”.

Για να είμαι δίκαιη όμως και με τον Γιώργο. Και αυτό που έκανε ο Μαυρίκιος που τον έκραξε σε όλες τις εκπομπές ως απάντηση αλλά του έδωσε το αποκλειστικό, κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας… Καλά τα είπε ο Λιάγκας, γιατί και προφανώς θέλει και το κράξιμό του ο Μαυρίκιος. Όλο λέω ότι πρέπει να κρατηθώ αλλά…».

Δείτε το απόσπασμα

Πρόσφατα Άρθρα
Μαριάννα Πολυχρονίδη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – «Περίμενα χρόνια για να συμβεί» 9 Μαρτίου 2026, 15:26
Τι σημαίνει co-parenting για τους Μπεν Άφλεκ και Τζένιφερ Γκάρνερ 9 Μαρτίου 2026, 08:00
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η στήριξη από τον πρώην συζυγό της 7 Μαρτίου 2026, 13:44
Αλ Πατσίνο: Ο 2 ετών γιός του βολτάρει με τη μαμά του 3 Μαρτίου 2026, 15:24
«Μαμά, πώς ήσουν τη δεκαετία του ’90;» – Η Ντρου Μπάριμορ γυρνά το χρόνο πίσω για χάρη των κορών της 2 Μαρτίου 2026, 11:03
Ντέιβιντ Γκέτα: Πατέρας για 4η φορά o διάσημος DJ 28 Φεβρουαρίου 2026, 11:34
Θανάσης Τσαλταμπάσης: Έγινε πατέρας για δεύτερη φορά 25 Φεβρουαρίου 2026, 09:01
Άννα Κορακάκη: Γεννήθηκε η κόρη της 24 Φεβρουαρίου 2026, 16:26
Χωρίζουν Τζέσικα Άλμπα & Κας Γουόρεν: Τι γίνεται με την επιμέλεια; 14 Φεβρουαρίου 2026, 11:23
KPop Demon Hunters: Θα έχει και συνέχεια; 11 Φεβρουαρίου 2026, 09:08
Μπρούκλιν Μπέκαμ: Κάλυψε το τατουάζ που είχε αφιερώσει στον πατέρα του 6 Φεβρουαρίου 2026, 12:11
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version