Δεν χρειάζεστε πολύ χώρο για να δημιουργήσετε έναν λειτουργικό χώρο τέχνης για τον εκκολαπτόμενο καλλιτέχνη σας. Έτσι, αντί να προσθέτετε ακόμη περισσότερα πράγματα στο δωμάτιο του, δημιουργήστε μία μικρή γωνία αφιερωμένη στις χειροτεχνίες του.

Τα απαραίτητα για την γωνία χειροτεχνίας

Για την γωνία χειροτεχνίας, θα χρειαστείτε:

Οργανώστε τις προμήθειες

Αυτό είναι το πιο σημαντικό βήμα. Δημιουργώντας έναν καθορισμένο χώρο τέχνης και κρατώντας τα εργαλεία οργανωμένα και προσβάσιμα, τα παιδιά είναι πολύ πιο πιθανό να τα χρησιμοποιήσουν.

Οργανώστε τα αντικείμενα έξυπνα, αφήνοντας κοντά του μόνο αυτά που δεν θα προκαλέσουν ατυχήματα, όπως τα χαρτιά ή τα χαρτόνια του. Αντικείμενα όπως το ψαλίδι ή άλλα που απαιτούν την επιτήρησή σας είναι σημαντικό να αποθηκεύονται σε υψηλότερα ράφια, που δεν μπορούν να φτάσουν τα παιδιά.

Προσθέστε ένα τραπέζι παιχνιδιού και μια καρέκλα

Θα χρειαστούν μια επιφάνεια για να δημιουργήσουν την τέχνη τους. Ενώ το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να λειτουργεί, δεν είναι ιδανικό όταν θέλετε να ετοιμάσετε το δείπνο σας. Έτσι, βάλτε ένα μικρό τραπέζι στη γωνία ή στον τοίχο. Προσθέστε μια ή δύο καρέκλες, αν μπορείτε να την χωρέσετε.

Και, είναι όλα έτοιμα. Ένα τραπέζι με επιφάνεια μαυροπίνακα είναι μια εξαιρετική επιλογή, ώστε να μπορούν να σχεδιάζουν ακριβώς πάνω στο τραπέζι.

Μην ξεχνάτε το καβαλέτο και ένα ρολό χαρτιού

Τέλος, σκεφτείτε να συμπεριλάβετε ένα καβαλέτο. Μια καλή επιλογή είναι να καλύψετε τον τοίχο πίσω από το καβαλέτο, για να είστε σίγουροι ότι κανένα από αυτά τα χρώματα δεν θα βρεθεί στο τοίχο σας εκ παραδρομής.

Τα αυτοκόλλητα τοίχου καθαρίζονται εύκολα και αντικαθίστανται εύκολα.