Θρεπτικό βούτυρο από αμύγδαλα

Έτσι θα κάνετε και εσείς σπιτικό βούτυρο αμυγδάλου.
15 Μαρτίου 2022 | 08:00

Υλικά:

300 γραμ. αμύγδαλα

λίγο μέλι

ψωμί για σερβίρισμα

 

Εκτέλεση:

  1. Ανάψτε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Απλώστε τα αμύγδαλα σε ένα ταψάκι και ψήστε για 10 λεπτά. Αφήστε τα να κρυώσουν.
  2. Βάλτε τα στο μπλέντερ και αφήστε τα για 12 λεπτά. Σταματήστε το κάθε λίγα λεπτά για να μαζεύετε τις γωνίες και τελειώστε με το μέλι. Το μείγμα αντέχει στο ψυγείο έως και 3 εβδομάδες.
Πρόσφατα Άρθρα
Μακαρόνια με τόνο και λιαστή ντομάτα 29 Απριλίου 2024, 08:00
Tacos με γαρίδες και αβοκάντο 28 Απριλίου 2024, 08:00
Μαρμελάδα ανανά 27 Απριλίου 2024, 08:00
Μακαρόνια με κοτόπουλο και λιαστή ντομάτα 26 Απριλίου 2024, 08:00
Μπισκότα με φυστικοβούτυρο 25 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινά νουντλς 24 Απριλίου 2024, 08:00
Σαλάτα με τόνο και φακές 23 Απριλίου 2024, 08:00
Χωριάτικη ομελέτα 22 Απριλίου 2024, 08:00
Γιαπράκια από την Κω 21 Απριλίου 2024, 08:00
Υγιεινό grilled cheese σάντουιτς 20 Απριλίου 2024, 08:00
Κεφτεδάκια κοτόπουλου 19 Απριλίου 2024, 08:00
Τάρτα με σπαράγγια, σπανάκι και μοτσαρέλα 18 Απριλίου 2024, 08:00
Baby πατάτες στο φούρνο 17 Απριλίου 2024, 08:00
Τιραμισού 16 Απριλίου 2024, 04:50
Super berry smoothie με βρώμη 15 Απριλίου 2024, 08:00
imommy.gr © 2024 - All Rights Reserved