Λίγο οι απότομες μεταπτώσεις του καιρού, λίγο η αυξημένη κυκλοφορία των μικροβίων μετά από δυο χρόνια μάσκας, η άνοιξη μπορεί να έχει φτάσει σχεδόν στην πόρτα μας, όμως οι ιώσεις εξακολουθούν να κυνηγούν τα παιδιά μας. Αν περάσατε, όμως, τον ίδιο χειμώνα με εμάς, γεμάτο από στοίβες χαρτομάντηλα, διαγνωστικά τεστ και ανησυχητικούς πυρετούς, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι η οικογένειά σας να… φιλοξενήσει ένα κρύωμα ακόμη. Παρά το γεγονός ότι τα μικρόβια έχουν τη δυσάρεστη τάση να ξεγλιστρούν μέσα από τα παραθυράκια, υπάρχουν αρκετά βήματα που μπορούμε να κάνουμε προς αυτόν ακριβώς το στόχο – αλλά και εξειδικευμένα προϊόντα που ενισχύουν περαιτέρω τις άμυνές μας.

1) Να μην πέσουν οι μάσκες

Ναι, το απόλυτο αξεσουάρ της πανδημίας δεν είναι ευχάριστο για κανέναν – πολλώ δε μάλλον για τα παιδιά μας. Όμως δεν έχει φτάσει ακόμη η ώρα να αποχωριστούν τις μάσκες τους. Πέρα από την Covid-19, ενδέχεται να καταφέρουν να τα προστατεύσουν και από ένα επιπλέον κρυολόγημα.

2) Παγιδεύστε τα μικρόβια

Φυσικά, ξέρουμε πολύ καλά ότι όσο συνεπή και αν είναι τα παιδιά μας απέναντι στα μέτρα προστασίας, κάποια στιγμή μοιραία λυγίζουν, ειδικά τα μικρότερα. Και ποιο είναι, άραγε αυτό το νήπιο που δεν πιάνει τη μάσκα του με χέρια που έχουν αγγίξει κάθε επιφάνεια, παιδί ή κατοικίδιο που βρέθηκε στο δρόμο του; Για όλους αυτούς τους λόγους, εμείς προσθέτουμε και ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας: το Nasaleze Cold & Flu Blocker, έναν κλινικά αποδεδειγμένο, 100% φυσικό συνδυασμό εκνεφώματος σκόνης φυσικής κυτταρίνης & εκχυλίσματος άγριου σκόρδου, που προσφέρει άμεση και αποτελεσματική προστασία από αερομεταφερόμενους ιούς και μικρόβια.

Μπερδευτήκατε; Πρόκειται για ένα ρινικό σπρέι, το οποίο αφού εισαχθεί στη ρινική κοιλότητα μετατρέπεται σε διάφανο gel, που παραμένει ενεργό και αποτελεσματικό για περίπου έξι ώρες. Από τη στιγμή που αποτελείται από 100% φυσικά συστατικά, είναι κατάλληλο για παιδιά από τριών ετών και άνω, ενώ η χρήση του μπορεί να επαναληφθεί αρκετές φορές ώστε να τα καλύψει σε κάθε τους δραστηριότητα. Εμπλουτίζοντας τη βλέννη, το Nasaleze εμποδίζει την είσοδο των μικροβίων στη μύτη των παιδιών ενώ παράλληλα, επειδή περιλαμβάνει το εκχύλισμα όλου του φυτού με το όνομα Ευρωπαϊκό Άγριο Σκόρδο (Allium Ursinum) είναι πολύ πλούσιο στο συστατικό agioene, που έχει διαπιστωθεί ότι διαθέτει εξαιρετικές αντιικές ιδιότητες.

Είναι απολύτως ασφαλές και κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους. Δεν περιέχει φαρμακευτικές, δεν έχει ανεπιθύμητες ενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με φάρμακα, δεν εμποδίζει την αναπνοή και δεν προκαλεί καταρροή, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από όλη την οικογένεια – συμπεριλαμβανομένων των ηλικιωμένων, των αθλητών και των εγκύων και θηλαζουσών. Και αν σας ανησυχεί το… άρωμα του σκόρδου, μπορείτε να είστε ήσυχοι: η αφθονία της χλωροφύλλης στα φύλλα του φυτού εξουδετερώνει πλήρως την οποιαδήποτε ενοχλητική οσμή, ενώ το Nasaleze Cold & Flu Blocker περιέχει και εκχύλισμα μέντας, που δροσίζει και βοηθά την αναπνοή.

3) Δώστε του αγγέλου σας νερό…

…ακόμη κι αν αρνείται πεισματικά ότι το χρειάζεται. Ειδικά όσο ο καιρός παραμένει κρύος, πολλά παιδάκια αδιαφορούν για την ενυδάτωσή τους. Όμως το σώμα τους έχει ανάγκη από άφθονα υγρά ακόμη κι όταν οι θερμοκρασίες είναι χαμηλές, προκειμένου οι βλεννογόνοι να παραμένουν ενυδατωμένοι καταπολεμώντας τους μικροοργανισμούς που επιδιώκουν να «σπάσουν» τις άμυνες του οργανισμού τους.

4) Το ισχυρό ανοσοποιητικό περνά από το στομάχι

Μια ισορροπημένη διατροφή, πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, θα το βοηθήσει να αντισταθεί στους μεταδοτικούς εισβολείς. Πέρα από το πιάτο του, τέτοιου είδους πολύτιμα συστατικά μπορούν να φτάσουν στον οργανισμό του και με άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα μέσα από τη χρήση του Nasaleze Cold & Flu Blocker. Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το προϊόν περιέχει το εκχύλισμα ολόκληρου του Ευρωπαϊκού Άγριου Σκόρδου, με αποτέλεσμα στη σύστασή του να συναντάμε και χρήσιμες ποσότητες θείου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου, χαλκού και αδενοσίνης, συστατικών που έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλουν στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μολύνσεων από ιούς. Επιπλέον, το εκχύλισμα μπορεί να βοηθήσει την φυσική κυτταρίνη να εξουδετερώσει μεγάλη ποικιλία μολυσματικών οργανισμών, οι οποίοι στη συνέχεια θα καταλήξουν στο στομάχι, θα καταστραφούν και θα αποβληθούν από το πεπτικό σύστημα.

5) Χαμηλώστε την ένταση

Ξέρετε τι άλλο κάνει θαύματα για το ανοσοποιητικό; Μια ήρεμη οικογενειακή ατμόσφαιρα. Βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά σας έχουν αρκετό χρόνο χαλάρωσης μέσα στην ημέρα τους, αλλά και ότι λαμβάνουν ποιοτικό ύπνο για όσες ώρες έχουν ανάγκη, σύμφωνα με την ηλικία τους.

Μάθετε περισσότερα για το Nasaleze Cold & Flu Blocker εδώ.