Marketplace σημαίνει να τα έχεις όλα και το SHOPFLIX.gr κυριολεκτικά τα έχει όλα. Δεκάδες κατηγορίες για όλους και για όλα, προσεκτικά επιλεγμένοι συνεργάτες που εξασφαλίζουν επάρκεια και ποικιλία, ιδιόκτητη μεταφορική εταιρεία ώστε να εξασφαλίζεται έγκαιρη παράδοση σε κάθε γωνία της Ελλάδας, εύχρηστο και mobile friendly website. Τι άλλο να ζητήσεις;

Ξεκινώντας θα πρέπει να πούμε ότι η κατηγορία Παιδικά & Βρεφικά είναι κάτι παραπάνω από υπερπλήρης με τις εξής υποκατηγορίες: Φροντίδα Παιδιού & Μωρού, Μεταφορά Μωρού, Φαγητό Μωρού, Σχολικά Είδη, Παιδικό Δωμάτιο, Βρεφικό Δωμάτιο, Διακόσμηση Παιδικού & Βρεφικού Δωματίου, Παιδικά & Βρεφικά Λευκά Είδη.

Αυτό σημαίνει ότι οι γονείς θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για τα μικρά τους, από πάνες και αλαξιέρες, μέχρι βρεφικά καλλυντικά, πιπίλες, αλλά και πιο εξειδικευμένα ήδη όπως βρεφοζυγούς και ζυγαριές μωρών, διότι η παρακολούθηση του βάρους ενός μωρού είναι άκρως απαραίτητη για να ξέρουν οι γονείς ότι αναπτύσσεται σωστά.

Μια άλλη πολύ σημαντική κατηγορία που αξίζει να σταθούμε είναι αυτή της μεταφοράς. Ένα μωρό έχει πολύ συγκεκριμένες ανάγκες όταν χρειάζεται να μεταφερθεί με ασφάλεια.

Έτσι, στην κατηγορία Μεταφορά Μωρού οι γονείς θα βρουν επιλεγμένα ένα προς ένα προϊόντα, από καρότσια και παιδικά καθισματάκια αυτοκινήτου, μέχρι μάρσιππο, φορητές αλλαξιέρες και αξεσουάρ αυτοκινήτου όπως καθρέπτες, σκίαστρα για τα παράθυρα, αλλά και «σπάνια» αντικείμενα όπως ειδικές ζώνες ασφαλείας και προεκτάσεις, σφήνες για ρύθμιση κλίσης παιδικού καθίσματος, αλλά και ειδικές ζώνες ασφαλείας για εγκύους. Είναι εντυπωσιακή η ποικιλία, αλλά και η πρωτοτυπία. Όσο κι αν ψάξεις στο SHOPFLIX.gr δεν θα βρεις κάτι να μην υπάρχει!

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος σαρώνουν κυριολεκτικά την αγορά ψάχνοντας να βρουν προϊόντα και λύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη, όσο μικρή, μεγάλη ή εξειδικευμένη κι αν είναι. Και αυτό το διαπιστώνεις σε κάθε κατηγορία.

Συνεχίζοντας με τα προϊόντα για τους μικρούς μας φίλους, δεν θα μπορούσε να απουσιάζουν προϊόντα για Βρεφικό Δωμάτιο, αλλά και Παιδικό Δωμάτιο. Στην πρώτη κατηγορία θα βρεις από παρκοκρέβατα και λίκνα, μέχρι Αλαξιέρες – Συρταριέρες, αλλά και κουνουπιέρες, στρώματα, αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων ενδοεπικοινωνίας, όπως ειδικά κιτ με κάμερες και μικρόφωνα για να μπορείς να παρακολουθείς το μικρό σου από οπουδήποτε.

Φυσικά και η κατηγορία Παιδικό Δωμάτιο είναι υπερπλήρης, με έπιπλα όλων των ειδών (αξεσουάρ για κρεβάτια, τραπέζια, ράφια, κομοδίνα κ.λπ) και φωτιστικά.

Όλα όσα θέλεις ένα κλικ μακριά

Από ένα smartphone μέχρι παιχνίδια για το κατοικίδιό σου, το SHOPFLIX.gr θα γίνει το αγαπημένο σου κατάστημα. Όλα όσα χρειάζεσαι βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά, αφού το site έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σου εύκολη, χωρίς πολύπλοκα μενού και συνεχείς αναζητήσεις που μπερδεύουν.

Και επειδή το online shopping πολλές φορές σημαίνει και mobile shopping, το SHOPFLIX.gr είναι mobile friendly για να μπορείς να κάνεις τις ηλεκτρονικές αγορές σου από το κινητό, εύκολα, γρήγορα και προ πάντων εύχρηστα. Μεγάλα εικονίδια, ευανάγνωστες εικόνες, κατανοητά κείμενα, κατηγορίες εκεί που πρέπει, έξυπνη αναζήτηση και πληρωμή με όλους τους δυνατούς τρόπους, φέρνουν ένα ολόκληρο mall στην οθόνη σου.