Οι συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, μετά την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης σε ηλικία κόρης της.

Ιατροδικαστές, αστυνομικοί και εισαγγελείς ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τα δύο μικρότερα κοριτσάκια της οικογένειας Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου στην Πάτρα, με τις εξελίξεις να αναμένονται ραγδαίες ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρώτη στη σειρά κατέληξε η Μαλένα και δεύτερη η Ίριδα. Η εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες πέθανε το βρέφος, τον Μάρτιο του 2021, χαρακτηρίζεται ως «κλειδί» για τις περαιτέρω εξελίξεις στην υπόθεση, που συγκλονίζει, ενώ δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε νέες συλλήψεις.

Ανατριχιαστικό βίντεο

Υπενθυμίζεται πως η Ίριδα βρέθηκε νεκρή μέσα στην κούνια της, στο σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα. Κατά δήλωση της Ρούλας Πισπιρίγκου και της αδελφής της, η δεύτερη ήταν που εντόπισε το παιδί νεκρό.

Όπως είχαν αναφέρει και σε συνεντεύξεις τους, βρήκαν μάλιστα στην κούνια και ένα πανάκι, το οποίο είχε αίμα. Το πανάκι αυτό παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Την ίδια στιγμή, η τοπική ιστοσελίδα thebest.gr, δημοσίευσε σήμερα ένα νέο βίντεο σχετικό με την υπόθεση. Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα, το βίντεο μαγνητοσκόπησε η Ρούλα Πισπιρίγκου μία ημέρα πριν βρεθεί νεκρή η Ίριδα.

Ήταν 20 Μαρτίου του 2021. Το τελευταίο βράδυ του βρέφους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά από μαρτυρικές καταθέσεις, είναι το βράδυ της ημέρας που η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου γύρισε πίσω το παιδί από τον Αλισσό, όπου και βρισκόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, η μητέρα της Ίριδας είχε ζητήσει να επιστρέψει το μωρό στο σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Στο βίντεο, η Ρούλα Πισπιρίγκου -διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού- τραβάει με το κινητό της τηλέφωνο την μικρή Ίριδα, η οποία είναι ξαπλωμένη σε μια μεγάλη επιφάνεια που μοιάζει με χαλί και της μιλάει με γλύκα και πειράγματα.

Δίπλα στο παιδί βρίσκεται ένα παιχνίδι: ένα λαγουδάκι-κουδουνίστρα. Από το βάθος ακούγεται ο ήχος ανοικτής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, εκείνο το βράδυ, η Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσίευσε το βίντεο αυτό στο facebook γράφοντας: «έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα».

Λίγες ώρες μετά, το βρέφος σταμάτησε να χαμογελά για πάντα.

Δείτε το βίντεο