Πάτρα: Θα συλληφθεί συνεργός της Ρούλας Πισπιρίγκου – Άτομο του στενού της οικογενειακού περιβάλλοντος

Ραγδαίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες -ή και ώρες- οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.
12 Απριλίου 2022 | 11:23

Ραγδαίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες -ή και ώρες- οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κλοιός έχει σφίξει γύρω από άτομο του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Με βάση τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να διαταχθεί τουλάχιστον μια ακόμη προσαγωγή από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Αθήνας και ενδεχομένως μετά την κατάθεση να γίνει και σύλληψη για την πολύκροτη υπόθεση.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, αδερφής της 33χρονης Ρούλας που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας. Η ίδια, αν και αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή στους θανάτους των τριών παιδιών, προέβη σε ειρωνικό σχόλιο σχετικά με τις έρευνες της αστυνομίας.

Σε ερώτηση του ΑΝΤ1 πώς περνάει αυτές τις ώρες, απάντησε: «Περιμένω τη σύλληψή μου…».

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν εκείνη που βρήκε νεκρή την 6 μηνών Ιριδα μέσα στην κούνια της, ενώ από την πρώτη στιγμή δηλώνει βέβαιη για την αθωότητα της αδερφής της που έχει κριθεί προφυλακιστέα.

Πάντως, οι Αρχές έχουν ήδη βάλει στο κάδρο όχι μόνο ένα άτομο, αλλά και παραπάνω καθώς θεωρούν πως έχουν εμπλακεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στην πολύκροτη υπόθεση. 

«Είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, μιλώντας στον Alpha, προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση λέγοντας πως όχι μόνο δεν θεωρείται ύποπτη από τις Αρχές, αλλά δεν έχει κληθεί ούτε καν για κατάθεση.

Παράλληλα, υπερασπίστηκε την κατηγορούμενη αδερφή της για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, αναφέροντας πως βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό, χωρίς στοιχεία, πέραν της κεταμίνης που σύμφωνα με την ίδια δεν συνδέεται με τη μάνα των παιδιών.

«Προσωπικά όχι μόνο δεν θεωρούμαι ως ύποπτη, αλλά δεν με έχει καλέσει η Αστυνομία ούτε καν για κατάθεση. Ομως εγώ είμαι πάντα στη διάθεση των Αρχών για οτιδήποτε χρειαστεί» είπε.

Όλα δείχνουν συνεργούς στο έγκλημα

Όπως είχε δηλώσει προ ημερών ο πρώην πρόεδρος των Σωφρονιστικών Υπαλλήλων, Αντώνης Αραβαντινός, ένα τέτοιο έγκλημα δεν γίνεται χωρίς συνεργό.

«Ένοχη ή αθώα, θα προτιμούσα να είναι αθώα. Εάν είναι ένοχη, θα το πουν τα δικαστήρια και θα μείνει στην ιστορία ως το πιο τραγικό έγκλημα του αιώνα» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Κατερινόπουλος θεωρεί πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει υπέρ του δέοντος.

«Κάθε πολίτης οφείλει να ενημερώνει τις αρχές όταν υποψιάζεται την τέλεση κάποιου εγκλήματος. Το Χαμόγελο του Παιδιού είναι μια ΜΚΟ, δεν είναι δημόσια αρχή. Οι γιατροί όφειλαν να ενημερώσουν ή την αστυνομία η τον εισαγγελέα. Ίσως τα πράγματα να ήταν τελείως διαφορετικά».

«Είδαμε και τον πατέρα που ζητούσε από τον καθηγητή να μπει το παιδί στη ΜΕΘ για να ενυδατωθεί. Φαίνεται πως δεν έχει μόνο η μάνα ιατρικές γνώσεις, αλλά και ο πατέρας. Ζητάει την είσοδο στη ΜΕΘ για ενυδάτωση. Ακούσατε, ακούσατε…» σχολίασε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Πρόσφατα Άρθρα
Βροχερός ο καιρός την Κυριακή – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες 21 Δεκεμβρίου 2025, 08:53
Κλιματική αλλαγή: Πώς επηρεάζουν οι επιπτώσεις της εγκύους και βρέφη; 20 Δεκεμβρίου 2025, 10:28
Άστατος καιρός το Σάββατο: Πέφτει η θερμοκρασία 20 Δεκεμβρίου 2025, 08:51
Το διπλό πρόσωπο του καιρού: Αίθριος την Παρασκευή, αλλάζει το σκηνικό από το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2025, 08:52
Καιρός: Kακοκαιρίες μέχρι την Πρωτοχρονιά – Τα προγνωστικά μέχρι και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2025, 10:52
Κυψέλη: Ειδικοί μιλούν για την επίθεση με μαχαίρι στο Γυμνάσιο και την επιλογή να προφυλακιστεί η 16χρονη 18 Δεκεμβρίου 2025, 10:45
Συννεφιασμένος ο καιρός και ασθενείς βροχές 17 Δεκεμβρίου 2025, 08:51
Κυψέλη: Η 16χρονη είχε μαχαιρώσει ξανά συμμαθητές της 16 Δεκεμβρίου 2025, 09:21
Δωρεά σπέρματος: Οι κίνδυνοι και το «σπέρμα των Βίκινγκ» 16 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Εορταστικό ωράριο: Ξεκινά σήμερα – Ποιες Κυριακές τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά 11 Δεκεμβρίου 2025, 09:22
Ο παιδικός ιός που συνδέεται με καρκίνο μεγαλώνοντας – Το 95% τον έχει 11 Δεκεμβρίου 2025, 08:00
Δότης σπέρματος με καρκινογόνο μετάλλαξη απέκτησε 200 παιδιά 10 Δεκεμβρίου 2025, 13:54
Σχολεία: Πότε κλείνουν για Χριστούγεννα; 10 Δεκεμβρίου 2025, 11:22
ΕΟΦ: Βρεφικό γάλα συνδέεται με κρούσματα αλλαντίασης 9 Δεκεμβρίου 2025, 14:29
Βρετανία: Σχολεία κλείνουν και μάσκες επιστρέφουν – Σαν την εποχή του COVID 9 Δεκεμβρίου 2025, 13:15
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version