Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Rihanna. Η διάσημη τραγουδίστρια και ο σύντροφός της και ράπερ, A$ap Rocky, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η εγκυμοσύνη της έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον, με την ίδια να παραδίδει μαθήματα στυλ, την ώρα που η κοιλίτσα της όλο και μεγαλώνει.

Η ποπ σταρ στάθηκε μπροστά από το φακό της Annie Leibovitz και μίλησε στο περιοδικό Vogue για τη μητρότητα, την εγκυμοσύνη και τη μόδα.

«Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος, σκέφτηκα, δεν υπάρχει περίπτωση να ψωνίσω ρούχα εγκυμοσύνης. Λυπάμαι, είναι πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει», είπε σχετικά.

Μιλώντας για το σύντροφο και πατέρα του παιδιού της δήλωσε ότι η στιλιστική του σχέση είναι «Σαν το σίδερο που ακονίζει το σίδερο».

Η προσωπική τους σχέση όμως ήταν διαφορετική και εξελίχθηκε πιο περίπλοκα αφού κατά την τραγουδίστρια οι δυο τους ήταν πρώτα φίλοι.

«Οι άνθρωποι δεν βγαίνουν πολύ εύκολα από τη friend zone μαζί μου. Σίγουρα άργησα να ξεπεράσω πόσο τον ξέρω και πόσο με ξέρει, γιατί ξέρουμε επίσης πόσα προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίσουμε ο ένας με τον άλλον», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης, σε ερώτηση για το πού θα ήθελε να μεγαλώσει το παιδί της, αποκρίθηκε διστακτικά: «Αυτό είναι δύσκολο να το πεις. Ο Rocky με ρώτησε πρόσφατα αν είχα ένα ονειρεμένο μέρος, πού θα ήταν; Του είπα σπίτι, στα Barbados. Πάντα φανταζόμουν ότι θα ήταν έτσι. Αλλά ρεαλιστικά μάλλον δεν θα είναι».

Δείτε τη φωτογράφισή της