Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, όπου τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια. Η μητέρα τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, βρίσκεται ήδη προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Τι ακριβώς έχει βρεθεί τόσο στα κινητά της Ρούλας Πισπιρίγκου, όσο και στο τάμπλετ που θέλησε να θάψει μαζί με το πρώτο της παιδί, την Τζωρτζίνα, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Μπαμ».

Συγκεκριμένα, η αστυνομία έχει καταφέρει να ανασύρει 27 εγγραφές από 12 Ιανουαρίου 2022 έως και τις 30 Μαρτίου – που έγινε η σύλληψη – σε μηχανή αναζήτησης όπου αναζητούσε ιστοσελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Μάλιστα, στις 17 Ιανουαρίου 2022 υπάρχει εγγραφή, 12 ημέρες πριν καταλήξει η Τζωρτζίνα, όπου η κατηγορούμενη μπαίνει σε ιστοσελίδα ασχολείται με αναισθητικά φάρμακα και εκεί για πρώτη φορά υπάρχει η αναζήτηση της κεταμίνης. Σε αυτή την ιστοσελίδα έβλεπε διάφορες ουσίες, μεταξύ των οποίων και η κεταμίνη.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας, στο κινητό τηλέφωνο της 33χρονης η Google έβγαζε διαφημίσεις από ιστοσελίδες με τον όρο «κεταμίνη».

«Έμμεση ομολογία;»

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN έκανε λόγο και για μία «πιθανή έμμεση ομολογία» της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου μέσω τηλεφωνήματος που έγινε σε δημοσιογράφο. Συγκεκριμένα, στις 15 Μαρτίου του 2022 – 15 μέρες πριν τη σύλληψη της 33χρονης – μία γυναίκα που υποτίθεται ότι ήταν η μητέρα της νέας συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη είχε τηλεφωνήσει στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού, ενόσω η υπόθεση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η γυναίκα ζητούσε από τη δημοσιογράφο να «ψάξει να βρει πού μένει ο Δασκαλάκης γιατί έτσι θα λυθεί το μυστήριο του θανάτου της Τζωρτζίνας». Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας Μπάμ αυτή η γυναίκα δεν ήταν άγνωστη: Επρόκειτο για κλήσεις που έγιναν από το κινητό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Αυτό έχει μεγάλο ενδιαφέρον γιατί μιλάμε για 15 μέρες πριν τη σύλληψη, μία περίοδο που η υπόθεση εξεταζόταν από τις δικαστικές Αρχές και το Ανθρωποκτονιών και οι γονείς ήταν ενωμένοι μπροστά στην κάμερα και έψαχναν την αιτία θανάτου των παιδιών τους» σχολίασε ο Πέτρος Κουσουλός.