Το MEGA Cinema φέρνει υπέροχες κινηματογραφικές ταινίες που θα κρατήσουν την καλύτερη παρέα σε μικρούς και μεγάλους τη Μ. Τετάρτη 20 και τη Μ. Πέμπτη 21 Απριλίου, στις 21:00 στο MEGA.

Τα αξιαγάπητα Στρουμφάκια και ο καλοκάγαθος Ποντικομικρούλης είναι οι αγαπημένοι ήρωες που θα ενθουσιάσουν όλη την οικογένεια με τις διασκεδαστικές περιπέτειες και το ξεχωριστό τους χιούμορ.

«ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ: ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ»

Μ. ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

Τη Μ. Τετάρτη στις 21:00, το MEGA μας μεταφέρει στον μαγικό κόσμο όπου ζουν τα μπλε αξιολάτρευτα Στρουμφάκια. Στο animation «Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό», η Στρουμφίτα με τους καλύτερούς της φίλους πρωταγωνιστούν σε έναν αγώνα μέσα στο απαγορευμένο δάσος με σκοπό να βρουν ένα μυστηριώδες χαμένο χωριό. Και όλα αυτά χωρίς να τους προλάβει ο μάγος Δρακουμέλ. Θα καταφέρουν να μην τους εντοπίσει ο μοχθηρός μάγος;

Animation αμερικανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Κέλι Άσμπερι

Με τις φωνές των: Ντίνου Σούτη, Σπύρου Μαργαρίτη και Μάικ Βασιλειάδη

«Ο ΠΟΝΤΙΚΟΜΙΚΡΟΥΛΗΣ»

Μ. ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 21:00

Τη Μ. Πέμπτη στις 21:00, ένας μικρόσωμος τύπος με μεγάλη καρδιά, φαβορίτες, μικρή ροζ μυτούλα και περίεργες ενδυματολογικές επιλογές, ο Στιούαρτ, ψάχνει να βρει το δικό του «σπίτι» σε έναν αφιλόξενο κόσμο. Οι περιπέτειές του ξεκινούν όταν τον υιοθετεί η οικογένεια Μικρούλη.

Κωμωδία αμερικανικής παραγωγής 1999

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μίνκοφ

Με τις φωνές των: Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, Παύλου Κοντογιαννίδη, Ντίνου Σούτη και Λευτέρη Σαμσών

#MegaCinema