Υλικά

1 πακέτο ζυμαρικά πολύχρωμες πένες (ή «βίδες», ή «φιογκάκια»)

15 τοματίνια

¼ κιλό φέτα ή κρεμώδες λευκό τυρί

3 κ.σ. ελαιόλαδο

1 φρέσκο κρεμμύδι

μαϊντανός

ελιές Καλαμών

αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Εκτέλεση

Βράζουμε τα ζυμαρικά για 10 περίπου λεπτά. Τα στραγγίζουμε, τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Κόβουμε τα τοματίνια στη μέση. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και το φρέσκο κρεμμύδι. Τα ρίχνουμε στο μπολ με τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τριμμένη τη φέτα (ή το κρεμμώδες τυρί) και τις ελιές. Περιχύνουμε με ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και ανακατεύουμε ξανά. Έτοιμη για σερβίρισμα!