Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Βρέθηκε ο «συνεργός» της Πισπιρίγκου – Ποιος τη βοήθησε να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

Τον άνθρωπο ο οποίος βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σε ό,τι αφορά στις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο, έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές.
28 Απριλίου 2022 | 11:30

Τον άνθρωπο ο οποίος βοήθησε την Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά ίχνη της σε ό,τι αφορά στις αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο, έχουν ταυτοποιήσει οι Αρχές.

Παράλληλα, την κατηγορία ότι η ίδια χορήγησε θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της επιχειρεί να καταρρίψει η Ρούλα Πισπιρίγκου, με το δικηγόρο της να δηλώνει ότι η συγκεκριμένη ουσία είχε χορηγηθεί δύο φορές στο παιδί στο νοσοκομείο του Ρίο, κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς.

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησαν σχετικά οι κ.κ. Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, και Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής, αλλά και ο δημοσιογράφος της της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο άνθρωπος που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να σβήσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη

«Είναι ένα δαιδαλώδες θέμα. Θα γίνουν καταθέσεις από τις δύο ιατροδικαστές και θα ακολουθήσει το πόρισμα των νέων ιατροδικαστών. Ο κ. Καρακούκης και Καλογριάς είχαν εξετάσει ενδελεχώς την ιατροδικαστική έκθεση για τη Μαλένα. Έχουν καταλήξει στο συμπέρασμά τους, αλλά δεν το ανακοινώνουν. Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα Ανθρωποκτονιών φέρεται να έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που βοηθούσε τη Ρούλα Πισπιρίγκου να εξαφανίσει τα ηλεκτρονικά της ίχνη. Είναι Πατρινός, μεσήλικας, τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών. Σε αυτόν είχε καταφύγει η Ρούλα Πισπιρίγκου πολλές φορές», είπε από την πλευρά του ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος, Γιώργος Αναστασόπουλος.

Ο ίδιος σημείωσε ότι η ιατροδκαστής Τσιόλα θα ανατρέψει την αρχική κατάθεσή της και θα μιλήσει για ασφυκτικό θάνατο.

«Έχω μαρτυρία ανώτατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ ο οποίος μου είχε πει ότι μετά το θάνατο της Ίριδας ήμασταν υποψιασμένοι», πρόσθεσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

«Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά»

«Η κεταμίνη χρησιμοποιείται συνήθως από αναισθησιολόγους στα νοσοκομεία, για να βοηθήσει κατά τη διάρκεια των επεμβάσεων να μην πονάει το παιδί. Υπάρχει καταγραφή των δόσεων και των φαρμάκων που χορηγούνται στον ασθενή σε όλα τα νοσοκομεία. Δεν μπορεί ένα φάρμακο να χορηγηθεί χωρίς να έχει καταγραφεί. Η κεταμίνη χρησιμοποιείται και στην ανάνηψη, σε ένα πολύ σοβαρό περιστατικό. Ιατροδικαστικά μπορούμε να εντοπίσουμε την κεταμίνη και ένα χρόνο μετά, στα μαλλιά, αλλά δεν έχει πλέον δράση. Τα φάρμακα χορηγούνται σύμφωνα με το βάρος του παιδιού. Η δόση αυτή που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα ήταν πολύ ισχυρή», εξήγησε ο παιδίατρος Σπύρος Μαζάνης.

«Έχω πει πολλές φορές ότι αυτή είναι μια υπόθεση που θα κριθεί στις ιατροδικαστικές εκθέσεις και στην άρση του απορρήτου των συσκευών. Παράλληλα, θα έχουμε ανάδειξη της υπόθεσης και από τις ανακριτικές αρχές, αλλά και από τη ρήξη της σχέσης του ζευγαριού», ανέφερε από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής.

«Η Ρούλα δε θα ομολογήσει»

«Ακούσαμε μετά την κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στον ανακριτή να λέει ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα για τη σύζυγό του. Άρα ο ίδιος έχει πειστεί. Δεν πιστεύω ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα ομολογήσει. Είναι σημαντικό να βρεθεί η διαδρομή της κεταμίνης. Πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες θα χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, και δε θα μου κάνει καμία έκπληξη αν υπάρξουν και άλλα εντάλματα σύλληψης», πρόσθεσε ο κ. Τσούκαλης.

«Από την εμπειρία μου με γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους, έχω δει τελείως διαφορετική συμπεριφορά. Χαίρομαι πραγματικά που το ζεύγος Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου έχουν τόσο μεγάλη ψυχραιμία», τόνισε ο ίδιος.

Πρόσφατα Άρθρα
ΔΕΠΥ στα κορίτσια: Η διαταραχή που περνά απαρατήρητη 6 Φεβρουαρίου 2026, 08:00
«Χαλάει» ο καιρός: Ισχυρές καταιγίδες και αφρικανική σκόνη σε πολλές περιοχές 5 Φεβρουαρίου 2026, 08:49
Ο καρκίνος είναι πλέον διαχειρίσιμος σε υψηλό ποσοστό 4 Φεβρουαρίου 2026, 11:36
Στην τελική ευθεία η απαγόρευση των social media για ανηλίκους στην Ελλάδα 4 Φεβρουαρίου 2026, 08:33
Ελλάδα: Θα απαγορευτούν τα social media για παιδιά κάτω των 15; 3 Φεβρουαρίου 2026, 18:28
Eξαφάνιση 16χρονης από τη Νέα Σμύρνη: Συναγερμός από το «Χαμόγελο του Παιδιού» 3 Φεβρουαρίου 2026, 08:24
Επίδομα παιδιού: Μέσα στον Φεβρουάριο ανοίγει η πλατφόρμα 1 Φεβρουαρίου 2026, 13:10
Καιρός: Ισχυρές βροχές από το βράδυ στη χώρα 31 Ιανουαρίου 2026, 17:38
Λόρα: Βρίσκεται στη Γερμανία από την πρώτη ημέρα της εξαφάνισής της 30 Ιανουαρίου 2026, 16:59
Σχολεία: Δεν θα προσμετρώνται απουσίες από ιογενείς λοιμώξεις του αναπνευστικού – Τα δικαιολογητικά 29 Ιανουαρίου 2026, 12:45
Καλλιθέα: Τι συνέβη στο νεογέννητο κοριτσάκι προτού αφήσει την τελευταία του πνοή; 29 Ιανουαρίου 2026, 10:02
Καιρός: Η κακοκαιρία Kristin χτυπά με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι 29 Ιανουαρίου 2026, 08:29
Γρίπη: Διασωληνωμένο στη ΜΕΘ 4χρονο αγοράκι έπειτα από επιπλοκές 28 Ιανουαρίου 2026, 16:11
Καιρός: Έρχονται δύο κύματα κακοκαιρίας και κόκκινος συναγερμός για την Κρήτη 27 Ιανουαρίου 2026, 08:55
SOS για τη γρίπη: Βαριά συμπτώματα, που «ξαναφουντώνουν» 26 Ιανουαρίου 2026, 13:11
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version