Υλικά:

8 μπουτάκια κοτόπουλο

2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

ξύσμα από 1 λεμόνι

4 κρεμμυδάκια

4 ματσάκια δενδρολίβανο

λίγο εστραγκόν

450 γραμ. σπαράγγια

2 κολοκυθάκια σε διαγώνιες λεπτές φέτες

250 γραμ. αρακά

100 γραμ. τριμμένη φέτα

 

Εκτέλεση:

  1. Ανάψτε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τα μπουτάκια σε ένα μεγάλο ταψί, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ξύσμα και φλούδες του λεμονιού, κρεμμυδάκια, δενδρολίβανο και εστραγκόν. Ψήστε για 45-50 λεπτά.
  2. Στο μεταξύ, βράστε σε μία κατσαρόλα τα σπαράγγια για 3 λεπτά, προσθέστε τα κολοκυθάκια και τον αρακά.
  3. Σουρώστε τα λαχανικά και ρίξτε τα μέσα στο ταψί με το κοτόπουλο. Τρίψτε φέτα και σερβίρετε.