Αν το παιδί λατρεύει το μπλε χρώμα, τότε γιατί να μην δοκιμάσετε να δημιουργήσετε το δικό του ουρανό στο δωμάτιό του; Ανάλογα με την απόχρωση που του αρέσει περισσότερο μπορείτε να κάνετε ένα ουρανό το πρωί, το απόγευμα ή και το βράδυ.

Ο ουρανός στο παιδικό δωμάτιο

Αρκεί να το αφήσετε να δει μερικές επιλογές και μαζί να επιλέξετε την καλύτερη. Αν ο ουρανός σας αντιπροσωπεύει την ημέρα, μη φοβηθείτε να κάνετε έναν μικρό ήλιο και σύννεφα. Αν τα σύννεφα τα θέλετε να «πλέουν» μέσα στο δωμάτιο, δοκιμάστε να καλύψετε με βαμβάκι το φωτιστικό που κρέμεται για να το μετατρέψετε σε ένα μικρό συννεφάκι κάθε φορά που το ανάβει.

Αν αγαπά τα αστέρια, μπορείτε να δοκιμάσετε να κάνετε μερικές διάσπαρτες πινελιές με λευκό και χρυσοκίτρινο χρώμα για να πετύχετε ένα αισθητικά κοντινό αποτέλεσμα.

Μην ξεχνάτε το πορτοκαλί

Αν θέλετε μπορείτε να επεκταθείτε και στο ταβάνι του δωματίου του, το οποίο θα μπορεί να κοιτάζει και να χαλαρώνει για να αποκοιμηθεί ήρεμο.

Ειδικά με τους τόνους το μπλε, συνδυάζεται άψογα το πορτοκαλί χρώμα που διάσπαρτο σε αξεσουάρ μπορεί να προσδώσει ένα αέρα ζωντάνιας, ευθυμίας με παιχνιδιάρικη διάθεση στο φουλ.