Υλικά:

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

110 γραμ. φρέσκο σπανάκι

1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα

¼ φλιτζάνι κόκκινη σάλτσα

110 γραμ. γαλοπούλα light

60 γραμ. τριμμένο άπαχο τσένταρ

60 γραμ. φρέσκια μοτσαρέλα

μισό φλιτζάνι ψιλοκομμένα μήλα

λίγο πιπέρι

 

Εκτέλεση:

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μεσαία φωτιά. Ρίξτε το σπανάκι και τηγανίστε για 3 λεπτά περίπου ανακατεύοντας συχνά.
  2. Τοποθετήστε τη ζύμη πάνω σε αντικολλητικό χαρτί και απλώστε ίσα την κόκκινη σάλτσα. Ρίξτε από πάνω το σπανάκι, τη γαλοπούλα και τα τυριά. Βάλτε σε ταψί στο φούρνο για 10 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα και βγάλτε. Γαρνίρετε με το μήλο και το πιπέρι.