Mπάνια και παγωτά. Αυτή είναι η επίσημη μονάδα μέτρησης του καλοκαιριού για τα παιδιά μας κι εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να τα βοηθήσουμε στους υπολογισμούς τους. Όμως οι βουτιές με το παιδί δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και η σωστή προετοιμασία είναι το ήμισυ του παντός.

Για να βοηθήσουμε, συγκεντρώσαμε όλα όσα θα σου χρειαστούν για να κρατήσεις το νήπιο καθαρό, καλοταϊσμένο και χαρούμενο στις εξορμήσεις σας στην παραλία. Μη σε ανησυχήσει το μέγεθος της λίστας: αφενός, περιλαμβάνει κάμποσες εναλλακτικές επιλογές. Αφετέρου, ό,τι θα δεις το βρήκαμε στις συμφέρουσες τιμές του shopflix.gr. Έτοιμη να γεμίσεις το πορτμπαγκάζ;

Τα απολύτως απαραίτητα

Πριν καν σκεφτείτε να ξεκινήσετε από το σπίτι, αρχίζεις τις προετοιμασίες απλώνοντάς του μια γενναία δόση αντηλιακού υψηλής προστασίας. Μπορείς να επιλέξεις μια λύση σε σπρέι, όπως το Παιδικό Αντηλιακό Frezyderm Spray Kids Sun Care SPF50+ σε μορφή ψεκάσιμης υδρόφοβης κρέμας, που επιτυγχάνει ομοιόμορφη και ταχύτερη εφαρμογή. Θα φανεί εξαιρετικά χρήσιμο, ειδικά όταν θα έχετε ήδη φτάσει στην πλαζ και δε θα θέλει να… χάνει τον χρόνο του με την ηλιοπροστασία.

Αγόρασέ το από 14,83€.

Επίσης σε μορφή σπρέι, και κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα, το αντηλιακό Mustela Bebe High Protection Sun SPF50 είναι κατάλληλο για παιδιά αλλά και για βρέφη, ενώ έχει ελεγχθεί και σε ευαίσθητα δέρματα και δέρματα με τάση για ατοπία. Δεν περιέχει άρωμα, απλώνεται εύκολα και περιέχει οργανικά φίλτρα προστασίας επιλεγμένα για την υψηλή ανεκτικότητά τους και φιλικά προς το θαλάσσιο οικοσύστημα.

Αγόρασέ το από 14,80.

Μέχρι να πάρει διδακτορικό στη χρήση του γιογιό, η πάνα θα παραμένει ο καλύτερός του φίλος – ακόμη και στην άμμο. Προτίμησε μια πάνα-μαγιό, όπως οι Splashers των Pampers, για πλήρη προστασία, χωρίς κινδύνους διαρροών, για ακόμη πιο ασφαλή πλατσουρίσματα.

Αγόρασέ τες από 3,95€.

Αν δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις χωρίς μωρομάντιλα στο κέντρο της πόλης, σκέψου σε τι ποσότητα θα σου χρειαστούν στην παραλία. Για αυτό και θα σε συμβουλεύαμε να στοκάρεις όσο είναι ακόμη νωρίς – άλλωστε στο shopflix.gr θα βρεις αμέτρητες επιλογές σε έκπτωση που ξεπερνάει ακόμη και το 70%.

Διάλεξε εκείνα που σε βολεύουν περισσότερο.

Οι εξερευνήσεις έχουν και τις ατυχίες τους – για αυτό και είναι σημαντικό να είσαι πάντα εξοπλισμένη για μικροχτυπήματα. Συστήνουμε επιθέματα με αγαπημένους ήρωες, όπως αυτά της Hansaplast με τον Μίκυ και τους φίλους του, ώστε το μικρό σου να δεχτεί πρόθυμα την περίθαλψη.

Αγόρασέ τα από 2,01€.

Επόμενο βήμα, η πετσέτα. Το στοίχημα εδώ είναι να ενθουσιαστεί τόσο όταν τη δει, ώστε να πειστεί και να τη χρησιμοποιήσει, όταν έρθει η στιγμή. Ένας αγαπημένος ήρωας είναι πάντα η καλύτερη λύση.

Εδώ, για παράδειγμα, έχουμε μια εξαιρετική επιλογή με την Πέππα, που δεν θα αφήσει κανένα πιτσιρίκι ασυγκίνητο:

Αγόρασέ τη από 13,98€.

Τι θα έλεγες από την άλλη για το μπουρνούζι-πόντσο Blue Shark για το μικρό σου καρχαριάκι; Θα διασκεδάσει και εκείνο και εσάς.

Αγόρασέ το από 39,90€.

Ξανά η Πέππα, αυτή τη φορά σε ένα άνετο κοριτσίστικο πόντσο – εξοπλισμένο και με τα κατάλληλα αυτάκια:

Αγόρασέ το από 15,90€.

Και φυσικά, από τις προτάσεις μας δεν θα μπορούσε να λείπει και ο μεγαλύτερος παγκόσμιος παιδικός εθισμός: το Baby Shark. Ίσως αν το βλέπει τυπωμένο να μην σε βάλει να το ακούσεις για εκατοστή φορά μέσα στη μέρα.

Αγόρασέ τη από 14,90€.

Για να είναι το πιο προστατευμένο, αλλά και το πιο… στυλάτο νήπιο της παραλίας, απολύτως αναγκαίο είναι και ένα ποιοτικό ζευγάρι γυαλιών ηλίου. Στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε παιδικά και βρεφικά γυαλιά, θα βρεις σίγουρα κάτι που θα ταιριάζει στην προσωπικότητά του. Εμείς ξεχωρίσαμε τα παρακάτω, που κοστίζουν μόλις 30€ και δίνουν σε κάθε μπόμπιρα αέρα… διανοούμενου.

Βρες το ιδανικό ζευγάρι για το παιδί σου.

Το ξέρεις και το ξέρουμε: το πιο ευχαριστημένο νήπιο, είναι το καλοταϊσμένο νήπιο. Ακόμη και αν ακόμη τρώει αποκλειστικά αλεσμένες τροφές, αλλά και για κανονικά γεύματα, θα σε βολέψει τρομερά το θερμός χωρητικότητας 600ml της Miniland που θα κρατήσει εκτός της εξωτερική θερμοκρασία και θα εξασφαλίσει άνεση και υγιεινή στη μεταφορά. Δεν θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου ούτε το πιατάκι του.

Αγόρασέ το από 19,90€.

Για οργάνωση επαγγελματικού επιπέδου, συστήνουμε το φορητό ηλεκτρικό ψυγείο της Peme – που λειτουργεί και ως θερμαντήρας, για τις χειμερινές σας περιπέτειες. Έχει χωρητικότητα 27 Lt, μπορεί να τροφοδοτηθεί με ρεύμα με μια απλή σύνδεση στον αναπτήρα του αυτοκινήτου και σου επιτρέπει να ορίσεις με ακρίβεια τη θερμοκρασία μέσα από τον πίνακα ελέγχου, ο οποίος διαθέτει και ενσωματωμένη οθόνη. Όταν φτάσει στους βαθμούς που επιθυμείς (έως και 18 ° C κάτω από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος αλλά και μέχρι 65 ° C στη λειτουργία θερμαντήρα), το ψυγείο θα τεθεί αυτόματα σε λειτουργία ECO με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

Αγόρασέ το από 95,95€.

Άλλο ένα αντικείμενο που θα σε σώσει; Η τέντα παραλίας της Hoppline που θα κρατήσει τα εγκαύματα μακριά από το ευαίσθητο παιδικό δερματάκι. Πέρα από την πλούσια σκιά και προστασία από τον άνεμο που προσφέρει, είναι πανεύκολη και στο στήσιμο.

Αγόρασέ τη από 19,50€.

Και τώρα πάμε στο fun της υπόθεσης: Παιχνίδια!

Όσα και να πάρεις, ποτέ δεν θα του φανούν αρκετά. Και με τόσο οικονομικές επιλογές, δεν έχεις κανένα λόγο να του τα αρνηθείς. Για παράδειγμα, τι θα έλεγες για ένα κλασικό κουβαδάκι παραλίας με ποτιστήρι, διακοσμημένο με ζωάκια της θάλασσας;

Αγόρασέ το από 6,75€.

Αν μεγαλώνεις (κι εσύ) έναν ορκισμένο θαυμαστή του Frozen, η Άννα και η Έλσα αντέχουν και καυτές θερμοκρασίες.

Αγόρασέ το από 6,64€.

Ποτέ δεν είναι νωρίς για την πρώτη του επαφή με τις ρακέτες – ειδικά αν είναι τόσο χαριτωμένες.

Αγόρασέ τες από 15€.

Αγαπημένοι του ήρωες κάνουν την εμφάνισή τους και στο πιο κλασικό παιχνίδι για κάθε συνθήκη και εποχή, όπως στη μπάλα Frozen της Intex.

Αγόρασέ τη από 2,99€.

Κουβαδάκι, αλλά με twist. Άλλωστε, σε κάθε… εργοτάξιο χρειάζεται κι ένα φορτηγό, ακόμη και αν πρόκειται να γεμίσει με άμμο.

Αγόρασέ το από 14,50€.

Ακόμη δεν είναι έτοιμο για απλωτές, όμως μπορεί να εκτιμήσει και με το παραπάνω μια κουλούρα θαλάσσης εμπνευσμένη από την ταινία Finding Dory.

Αγόρασέ τη από 2,95€.

Σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, ένα φουσκωτό θα το βοηθήσει να αρχίσει να μαθαίνει να κολυμπάει ανεξάρτητα, δίνοντας ώθηση με τα χέρια και τα πόδια του – πάντα ενώ το κρατούν η μαμά και ο μπαμπάς. Εδώ μια επιλογή για λάτρεις του Paw Patrol:

Αγόρασέ το από 4,90€.

Τέλος, δεν έχει συμβεί να συναντήσουμε μέχρι και σήμερα παιδί που να μην θέλει το δικό του, εντυπωσιακό νεροπίστολο. Το συγκεκριμένο έχει και ενσωματωμένο σακίδιο με παγούρι πλάτης 1lt, για ατέλειωτη διασκέδαση δίπλα στο κύμα.

Αγόρασέ το από 9,90€.

 

Καλύψαμε τα βασικά, όμως οι επιλογές σου είναι αμέτρητες. Οπότε, μην παραλείψεις να ρίξεις μια ματιά στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε εξοπλισμό παραλίας. Εκεί θα βρεις τα πάντα για μικρούς κα μεγάλους, από βιβλία και gadgets μέχρι είδη ψαρέματος – και θα είσαι σίγουρη ότι θα τα παραλάβεις πριν κλείσουν τα σχολεία, μιας και η αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center εγγυάται έγκαιρη παράδοση στην πόρτα σου, στην ακριβή ημερομηνία που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι.