Νέα κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο – Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα

Η κακοκαιρία Genesis έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός αναμένεται να χαλάσει ξανά το Σαββατοκύριακο.
14 Ιουνίου 2022 | 12:04

Η κακοκαιρία Genesis έπληξε μεγάλο μέρος της χώρας τις προηγούμενες ημέρες, αλλά, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο καιρός αναμένεται να χαλάσει ξανά το Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικότερα, παραμένει η αστάθεια και αυτή την εβδομάδα, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο παρατηρείται μια ακόμη αξιόλογη διαταραχή που σύμφωνα με τον γνωστό μετεωρολόγο θα δώσει πάλι βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις σε μεγάλο μέρος της χώρας.

Πώς θα είναι ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τρίτη έχουν αναπτυχθεί συννεφιές ήδη από τις πρωινές ώρες και θα επικρατήσει αστάθεια σε πολλές περιοχές της χώρας τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες που θα δώσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του καιρού πάντως είναι και οι ισχυροί βοριάδες και συγκεκριμένα στο Ιόνιο στα 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο θα φτάνουν και τα 7 μποφόρ και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς.

Στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη

Για την Αττική, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του ΟΡΕΝ, αναμένεται η μέρα να κυλήσει με ήπιες καιρικές συνθήκες αλλά θα δημιουργηθεί θερμική αστάθεια κατά τις απογεματινές ώρες και ίσως δούμε καποιες μπόρες, ίσως και πιθανές καταιγίδες στα ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως και τους 32 βαθμούς Κελσίου στο κέντρο της πόλης.

Στη Θεσσαλονίκη, αναμένονται βροχές και ισχυρές καταιγίδες με τη θερμοκρασία να φτάνει στους 32 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να αλλάζουν συνεχώς διευθύνσεις.

Αναφορικά με την εξέλιξη του καιρού, «η αστάθεια θα επιμείνει την Τετάρτη και την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση την Παρασκευή, αλλά μια νέα διαταραχή που έρχεται θα μας χαλάσει για άλλη μια φορά το Σαββατοκύριακο», κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.

Πρόσφατα Άρθρα
Κακοκαιρία Byron: «Δεν έχει τελειώσει» – Οι επτά περιοχές που θα σαρώσει 5 Δεκεμβρίου 2025, 12:34
Αυστραλία: Το πείραμα που δοκιμάζει αν μπορούμε να προστατεύσουμε τους ανήλικους από τα social media 5 Δεκεμβρίου 2025, 11:38
Κλειστά τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron – Σε ποιους άλλους δήμους της χώρας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία 4 Δεκεμβρίου 2025, 16:48
Κακοκαιρία Byron: Αναμένεται δύσκολο 48ωρο με ισχυρές βροχές 4 Δεκεμβρίου 2025, 08:29
Παιδική θνησιμότητα: Η ανεπαρκής ανάπτυξη ως τρίτη κύρια αιτία 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:18
Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: «Δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά διεκδίκησης» 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:13
Ξεκινά η κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσει; 3 Δεκεμβρίου 2025, 09:14
AI στα σχολεία: Ποια χώρα έχει τα πρωτεία; 2 Δεκεμβρίου 2025, 19:05
Καιρός: Nέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες – Πότε και πού θα χτυπήσει 2 Δεκεμβρίου 2025, 08:43
Ελένη Φουρέιρα: Τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφο και τον γιο της που της άλλαξε τη ζωή 30 Νοεμβρίου 2025, 10:52
ΗΠΑ: Έρευνες για πιθανή συσχέτιση 10 παιδικών θανάτων με εμβόλια COVID — Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία 30 Νοεμβρίου 2025, 10:47
Σημαντικό βήμα κατά του παιδικού καρκίνου: Το επίτευγμα δύο Ελλήνων επιστημόνων 30 Νοεμβρίου 2025, 10:38
Πτώση θερμοκρασίας και ισχυρά φαινόμενα το Σάββατο με την κακοκαιρία Adel 29 Νοεμβρίου 2025, 09:03
Υπογονιμότητα: Συστάσεις ΠΟΥ, για πρώτη φορά στην ιστορία! 29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Βία ανηλίκων: Εξαπλώνεται ο εφιάλτης 28 Νοεμβρίου 2025, 09:08
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version