Λίγα πράγματα είναι τόσο ενοχλητικά για ένα μωράκι, όσο το σύγκαμα. Κι όσο και αν προσπαθούμε να το γλιτώσουμε από το αίσθημα καύσου και τραβήγματος που αισθάνεται, πρόκειται για ένα πρόβλημα που αναπόφευκτα επιστρέφει συχνά για να το αναστατώσει. Θα φανταζόσασταν ποτέ ότι το μυστικό για την άμεση ανακούφιση της ευαίσθητης επιδερμίδας του, θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως πολύτιμη προσθήκη στη δική σας ρουτίνα ομορφιάς;

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τα προϊόντα Erycalm Crème & Lotion της Dermagorm με την υποαλλεργική σύνθεση με σιλανόλες υαλουρονικού οξέος, έλαιο πυρήνων βερίκοκου και αλόη. Γιατί, τα ίδια συστατικά με τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που αναζωογονούν, προστατεύουν και ενυδατώνουν το ερεθισμένο δέρμα του μωρού σας, δεν αποκλείεται να είναι αυτό που ψάχνετε για να απαλλαγείτε από την αίσθηση τραβήγματος που συχνά σας ταλαιπωρεί μετά το ντεμακιγιάζ.

Ανακούφιση για το παιδί, αλλά και τη μαμά

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η Erycalm Lotion μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση για τον καθαρισμό των ματιών, του προσώπου, των χειλιών, του λαιμού και των ευαίσθητων περιοχών του μωρού σας ένα βαμβάκι, εμποτισμένο με τη λοσιόν, περνώντας το απαλά από κάθε σημείο, χωρίς τρίψιμο και χωρίς να την ξεβγάζετε στο τέλος.

Έχοντας υποστεί αυστηρούς δερματολογικούς ελέγχους και όλα τα γνωστά τεστ αλλεργίας, η ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση του ευαίσθητου και ευερέθιστου δέρματος Erycalm Lotion, θα αφήσει την επιδερμίδα του μαλακή και απαλή, χωρίς να προκαλέσει την παραμικρή αίσθηση τραβήγματος.

Ταυτόχρονα, η λοσιόν, που δεν περιέχει αλκοόλη, σαπούνι, χρώματα ή αλλεργιογόνους παράγοντες είναι και η καλύτερη επιλογή για το δικό σας ντεμακιγιάζ, καθώς χάρη στο εκχύλισμα αλόης που περιέχει, απαλύνει και ανακουφίζει το δέρμα ενώ το καθαρίζει αποτελεσματικά.

Τέλος στα συγκάματα του μωρού και τους ερεθισμούς των ενηλίκων

Επόμενο βήμα, η εφαρμογή της Erycalm Crème. Μετά τον καθαρισμό των ευαίσθητων περιοχών του μωρού σας με τη λοσιόν, απλώνετε την κρέμα με απαλές, κυκλικές κινήσεις. Αν κάποια περιοχή εμφανίζει ερύθημα, επαναλαμβάνετε τη διαδικασία του καθαρισμού και της εφαρμογής της Erycalm Crème δύο έως τρεις φορές ημερησίως.

Η σύνθεσή της, αναπτυγμένη με γνώμονα την ολοκληρωμένη φροντίδα του ευαίσθητου και ευερέθιστου δέρματος, περιέχει σιλανόλες υαλουρονικού οξέος, ουσίες με αντιφλεγμονώδη δράση που αναστέλλουν την παραγωγή των ουσιών που ευθύνονται για τις φλεγμονώδεις αντιδράσεις. Ταυτόχρονα, ενυδατώνουν ενεργά, αυξάνοντας την κυτταρική διαίρεση, και αυξάνουν τους ινοβλάστες που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, χαρίζοντας στο δέρμα επιπλέον ελαστικότητα.

Άλλο ένα συστατικό με τεράστια σημασία, είναι το έλαιο πυρήνων βερίκοκου, που είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε – μια ουσία με αντιοξειδωτικές ιδιότητες – και πολύτιμα λιπαρά οξέα, τα οποία δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ, αυξάνοντας τη στεγανότητα της κεράτινης στοιβάδας και την ενυδάτωση και επιταχύνοντας την αναδόμηση της επιδερμίδας.

Τέλος, τα λιποαμινοξέα που περιλαμβάνονται στην προσεκτικά σχεδιασμένη σύνθεση της κρέμας, διατηρούν και επαναφέρουν το φυσιολογικό pH της επιδερμίδας, και μαζί του την αίσθηση άνεσης για το μωράκι σας.

Και σε αυτή την περίπτωση, μη διστάσετε να δοκιμάσετε την Erycalm Crème και στη δική σας επιδερμίδα. Θα προσφέρει άμεση ανακούφιση από ερυθήματα εξ επαφής προσώπου και σώματος, αλλά και μετά από δερματολογικές θεραπείες, laser ή peeling, ξύρισμα και παρατρίμματα. Χαίρεστε όσο κι εμείς όταν συναντάτε προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πολλούς διαφορετικούς σκοπούς;