Για τους ενήλικες, η κρεβατοκάμαρα είναι κυρίως χώρος ξεκούρασης και ύπνου. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας απλώνεται στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού. Έτσι, ενδέχεται το δωμάτιο που κοιμόμαστε να είναι ελαφρώς παραμελημένο όσον αφορά τη διακόσμηση.

Τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά όταν πρόκειται για τα παιδιά μας, καθώς περνούν στο δωμάτιό τους ένα τεράστιο τμήμα της ημέρας τους. Εκεί παίζουν, διαβάζουν και ονειρεύονται όχι μόνο με κλειστά, αλλά και με ανοιχτά ματάκια.

Ο δεύτερος τύπος των ονείρων τους θα γίνει σίγουρα πολύ πιο δημιουργικός αν φροντίσουμε να προσθέσουμε λίγη φαντασία στη διακόσμηση.

Μάλιστα, μπορούμε να εξασφαλίσουμε πως ο χώρος τους θα γίνει μαγικός καταβάλλοντας ελάχιστα χρήματα και προσθέτοντας στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα στην προσωπικότητα των παιδιών μας.

Πώς; Μα φυσικά φτιάχνοντάς τα μόνοι μας!

Μην ανησυχείτε: Οι παρακάτω κατασκευές δεν απαιτούν κανένα τρομερό ταλέντο. Και ακόμη και αν δεν σας πετύχουν με την πρώτη, είναι τόσο οικονομικές και διασκεδαστικές που μπορείτε να κάνετε κι άλλες απόπειρες!

Δείτε το βίντεο: