Η Nestlé, με πάνω από 150 χρόνια εξειδίκευσης στη βρεφική και παιδική διατροφή, συνδυάζοντας την επιστημονική τεχνογνωσία και το πάθος για καινοτομία, ανανεώνει σήμερα τη σειρά βιολογικού βρεφικού γάλακτος 2ης βρεφικής ηλικίας σε σκόνη με το νέο NAN BIO+, το μόνο βιολογικό βρεφικό γάλα με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα. Σύμμαχος στη σωστή διατροφή του παιδιού και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Διευρύνοντας συνεχώς τα όρια της επιστήμης για την ανάπτυξη των πιο προηγμένων διατροφικών λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες όλων των μωρών, η Nestlé παρουσιάζει το NAN BIO+, τo πρώτο και μόνο βιολογικό βρεφικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας πιστοποιημένο όχι μόνο για τη βιολογική του σύνθεση αλλά και για το ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα,  ενισχυμένο με 25 βιταμίνες και μέταλλα για να υποστηρίξει τη σωστή ανάπτυξη του παιδιού.

Το βρεφικό γάλα NAN BIO+ παράγεται στην Ελβετία, στο πιστοποιημένο για παραγωγή βιολογικών προϊόντων εργοστάσιο της Nestlé, με γάλα από φάρμες όπου οι αγελάδες εκτρέφονται σε ελεύθερο, υπαίθριο περιβάλλον και τρέφονται με βιολογικές ζωοτροφές. Παρασκευάζεται από βιολογικά πιστοποιημένα συστατικά σύμφωνα με τις ελβετικές και κοινοτικές σχετικές απαιτήσεις, ενώ γίνονται αυστηροί έλεγχοι για να διασφαλιστεί ότι το προϊόν πληροί τα αυστηρά πρότυπα που απαιτούν οι ανεξάρτητοι φορείς πιστοποίησης. Το NAN BIO+ είναι πιστοποιημένο για το ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα που επιτυγχάνεται μέσα από δράσεις που εφαρμόζονται σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, όπως για παράδειγμα η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας προερχόμενη 100% από ανανεώσιμες πηγές, και από την υποστήριξη προγραμμάτων που αντισταθμίζουν τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου.

Η Nestlé γνωρίζει ότι για να είναι ένα παιδί υγιές στη ζωή του, χρειάζεται ένα υγιές περιβάλλον για να μεγαλώσει και να αναπτύξει πλήρως τις δυνατότητές του. Η εταιρεία εργάζεται συστηματικά και με συνέπεια για τη μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος με στόχο να συνεισφέρει σε έναν καλύτερο πλανήτη που θα συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη κάθε παιδιού, σήμερα και στο μέλλον.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το ΝΑΝ BIO+ και την ολοκληρωμένη σειρά από βρεφικά γάλατα NAN BIO στο www.nestlebaby.gr/nan-bio