ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος

100 γρ. κιμάς χοιρινός

1 κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)

30 γρ. μαϊντανός (ψιλοκομμένος)

30 γρ. δυόσμος (ψιλοκομμένος)

2 αυγά

100 γρ. ψίχα ψωμιού

70 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το μείγμα για 1 ώρα στο ψυγείο να σφίξει. Στη συνέχεια πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά.