Υλικά για 2 άτομα

  • 4 στήθη κοτόπουλο
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 πιπεριές σε διαφορετικά χρώματα
  • 3 καρότα
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 μικρή σελινόριζα
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1 κουταλάκι σκόρδο
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • Μπαχάρι (στη μύτη του κουταλιού του γλυκού)
  • Κανέλα
  • Δυόσμο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  • Ελαιόλαδο (για το σοτάρισμα)

Εκτέλεση

Κόβετε το κοτόπουλο σε μπουκιές και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο.Προσθέτετε το τριμμένο σκόρδο και έπειτα τα λαχανικά, το κρεμμύδι και τη σελινόριζα, τα οποία έχετε κόψει καρέ.Σβήνετε τα υλικά με το κρασί και συμπληρώνετε λίγο νερό.Βάζετε τα μπαχαρικά, αλάτι, πιπέρι και βράζετε το φαγητό για περίπου 20 λεπτά.Χυλώνετε το φαγητό, ρίχνοντας στη σάλτσα το αλεύρι που έχετε διαλύσει σε χλιαρό νερό και ανακατεύετε.Λίγη ώρα πριν σερβίρετε το φαγητό, προσθέτετε το γιαούρτι ανακατεύοντας διαρκώς και βράζετε για 1 λεπτό ακόμη.