Αναζητάτε δημιουργικούς τρόπους για να ανανεώσετε το δωμάτιο του εφήβου; Ο μετασχηματισμός του δωματίου τους μπορεί να φαίνεται πρόκληση αλλά με αυτές τις ιδέες διακόσμησης, σχεδιασμού και οργάνωσης μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κομψό και λειτουργικό χώρο που θα λατρέψει ο έφηβός σας.

Βρείτε μαζί ένα κοινό θέμα για το δωμάτιο

Συνεργαστείτε με τον έφηβο σας για να αποκτήσετε έμπνευση για το δωμάτιό τους από περιοδικά και φωτογραφίες που εμπνέεται. Κάντε τον προϋπολογισμό σας και σχεδιάστε ένα θέμα υπνοδωματίου που περιλαμβάνει οτιδήποτε, από έπιπλα έως κλινοσκεπάσματα και αξεσουάρ γραφείου.

Ένα συνεκτικό θέμα θα κάνει το δωμάτιο του εφήβου να φαίνεται πιο συνεκτικό και μοντέρνο.

Βάλτε χρώμα

Η προσθήκη ενός νέου χρώματος είναι μια εύκολη ιδέα διακόσμησης που θα δώσει στο υπνοδωμάτιο μια ολοκαίνουργια εμφάνιση. Ένα ουδέτερο συμπαγές χρώμα θα αλλάξει απρόσκοπτα έναν χώρο από ένα απλό παιδικό δωμάτιο στο σούπερ δωμάτιο.

Εάν ο έφηβός σας θέλει περισσότερο χρώμα στους τοίχους, βάλτε πινελιές από έντονα χρώματα ή επιλέξτε ένα τοίχο για να τον βάψετε πιο έντονα.

Δοκιμάστε μια ζωντανή ταπετσαρία

Εάν δεν θέλετε να δοκιμάσετε τα έντονα χρώματα, δοκιμάστε να προσθέσετε μια ταπετσαρία τολμηρή και ζωντανή με έντονα χρώματα.

Μην φοβηθείτε να προσθέσετε χρώματα ή και άλλα edgy αξεσουάρ που αρέσουν στους εφήβους αλλά μπορείτε να τα βγάλετε εύκολα όταν θελήσουν μια νέα αλλαγή.

Μην ξεχάσετε το ταβάνι

Για ένα πραγματικά μοναδικό υπνοδωμάτιο, ζωγραφίστε ένα διασκεδαστικό μοτίβο στην οροφή. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε φωτιστικά για μια άλλη εύκολη αναβάθμιση δωματίου. Φτιάξτε το δωμάτιο του εφήβου σας με έναν κομψό πολυέλαιο ή έναν πιο μοντέρνο σχεδιασμό.